Cum s-a prezentat Meghan Markle la primul eveniment pe care l-a găzduit la Palatul Kensington. Ducesa a ţinut un discurs emoţionant VIDEO

Cum s-a prezentat Meghan Markle la primul eveniment pe care l-a găzduit la Palatul Kensington. Ducesa a ţinut un discurs emoţionant VIDEO

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Meghan Markle (37 de ani) a fost pentru prima dată gazda unei petreceri la Palatul Kensington, în calitate de ducesă de Sussex.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrecerea a fost dată în cinstea lansării unei cărţi de bucate concepută de supravieţuitoarele incendiului de la Grenfell Tower din Londra, la care a lucrat şi fosta actriţă. Volumul se numeşte „Together: Our Community Cookbook“. 
 
Cartea de bucate detaliază 50 de reţete împărtăşite de femeile ale căror comunităţi au fost afectate de incendiul din 14 iunie 2017, în urma căruia au murit 71 de persoane. 
 
La eveniment a fost prezentă şi mama ducesei, Doria Ragland, care a venit special în Marea Britanie pentru evenimentul de suflet al fiicei sale, scrie revista People.  
 
 
 
De asemenea, Meghan a ţinut şi un discurs, timp de trei minute, în care a vorbit despre primirea incredibilă pe care i-au făcut-o femeile de la Hubb Community Kitchen, la scurt timp după ce se mutase în Londra. 
   Meghan Markle
Meghan Markle FOTO Getty Images
 
„Cele nouă luni dedicate acestui proiect au reprezentat o trudă realizată dintr-o mare dragoste. De-abia mă mutasem în Londra şi m-am simţit imediat binevenită în această bucătărie. Am simţit căldura şi bunătatea voastră, dar şi faptul că puteam fi în acest oraş şi în această încăpere atât de multiculturală, în ciuda dimensiunii ei reduse (...). 
Această carte este mai mult decât o culegere de reţete şi mă refeream la faptul că mâncarea este mai mult decât o masă, este o poveste în sine. Când afli povestea reţetei, ajungi să cunoşti şi persoana din spatele ei.  La asta ne referim atunci când spunem că sărbătorim ceea ce ne uneşte, nu ceea ce ne dezbină. De aici şi titlul cărţii – Together (n.r. Împreună).“, a fost discursul ducesei de Sussex, care i-a făcât mândri pe mama şi pe soţul ei, prinţul Harry.
 
Prince Harry and Doria Ragland
Prinţul Harry şi Doria Rangland FOTO Getty Images
 
Pentru eveniment, Meghan a adoptat şi de această dată o ţinută elegantă, cu care a atras admiraţia celor prezenţi la eveniment. Astfel, ducesa a optat pentru un top negru de la Tuxe, o fustă neagră de la designerul Misha Nonoo şi un palton albastru de la Smythe, ţinută pe care a accesorizat-o cu o pereche de tocuri negre, marca Sarah Flint. 
 
Şi mama ducesei, Doria Ragland, a avut o apariţie la fel de elegantă, optând pentru o ţinută în tonuri calde de bej. 
 
Doria Ragland, Meghan Markle and Prince Harry
FOTO Getty Images
 

În ianuarie 2018, Meghan Markle a avut mai multe întâlniri private cu femeile din comunităţile afectate de incendiul din 14 iunie 2017, în urma căruia au murit 71 de persoane. 

În cadrul acestor întrevederi, Ducesa de Sussex a şi gătit , iar imaginile au fost făcute publice de Palatul Kensington, cu ocazia anunţului privind primul proiect solo al fostei actriţe de când a devenit oficial membră a Casei Regale britanice.

Aşadar, în această săptămână va fi lansat volumul „Together: Our Community Cookbook“, la redactarea căruia a contribuit soţia Prinţului Harry. Cartea de bucate detaliază 50 de reţete împărtăşite de femeile ale căror comunităţi au fost afectate de incendiu, scrie News.ro. 

FOTO Twitter

 

citeste totul despre: