Cum arată vila minimalistă din Los Angeles a cuplului Kim şi Kanye West

Cum arată vila minimalistă din Los Angeles a cuplului Kim şi Kanye West

Kim Kardashian şi soţul ei, rapperul Kanye West  au patru copii: două fete – North West (şase ani) şi Chicago West (doi ani), respectiv doi băieţi – Saint West (4 ani) şi Psalm West (9 luni).

Kim Kardashian West şi soţul ei, cântăreţul Kanye West, şi-au deschis, în premieră, porţile vilei din California, pentru revista Architectural Digest. Cei doi şi-au definit locuinţa drept un „refugiu familial sălbatic, idiosincratic în Los Angeles-ul suburban”.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

 
Imagini cu interiorul mai fuseseră surprinse anterior în postările celor doi de pe Instagram, însă acum au dezvăluit în detaliu felul în care au transformat proprietatea, pe care au cumpărat-o în 2014, într-o „mănăstire futuristă belgiană”, după cum afirmă Kanye.
 
Prima dată au pus ochii pe domeniu în 2013, dar nu a fost dragoste la prima vedere: „Eu m-am gândit că este casa perfectă, însă Kanye nu a fost la fel de entuziasmat. El a spus doar că „e fezabilă" pentru planurile noastre, a dezvăluit Kim.
 
Proiectul a prins viaţă cu ajutorul arhitectului belgian Axel Vervoordt, a cărui simplitate seducătoare l-a intrigat pe Kanye: „Când am văzut genul de muncă pe care îl făcea, m-am gândit că ar putea proiecta casa lui Batman. Voiam neapărat să lucrez cu el. ", a spus el pentru AD.
 
Se presupune că proprietatea a fost cumpărată pentru 20 de milioane de dolari, însă Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian, a replicat, în 2018, că valoarea sa a fost de 60 de milioane de dolari.
 
Totul a pornit de la „căutarea valorilor cosmice ale energiei pozitive şi a păcii”, după cum a afirmat Vervoordt. Cei trei au pornit apoi într-un proces de distilare: „Am schimbat energia casei şi am continuat să ne forţăm să o facem din ce în ce mai pură”, a amintit arhitectul.
 
Proporţiile camerelor au fost integral schimbate, iar mobilierul a fost redus la minimum. Paleta de culori este neutră, ceea ce transmite un sentiment de calm. Rezultatul este unic şi neaşteptat de minimalist.
 
Deşi Vervoordt a făcut cea mai mare parte a lucrărilor, au mai intervenit şi alţi designeri, inclusiv Claudio Silvestrin, care a proiectat baia principală, Vincent Van Duysen, care a ajutat la mobilarea camerei de zi şi a dormitoarelor copiilor, respectiv Peter Wirzt, care a supravegheat proiectarea grădinilor.
 
De asemenea, pot fi observate mese şi scaune de Jean Royère şi o sculptură din fibră de sticlă de Anish Kapoor.
 
Cuplul punctează că noul design cu aspect simplu şi curat este potrivit pentru cei patru copii ai lor - Nord, Saint, Chicago şi Psalm: „Locuinţa ar putea fi un studiu de caz, însă viziunea noastră a fost construită în jurul conceptuui de familie", a spus Kanye.

 

Insula bucătăriei principale, decorată cu vase ceramice chinezești Shiro Tsujimura. FOTO Architectural Digest

Imagini din aceeasi galerie
  • Insula bucătăriei principale, decorată cu vase ceramice chinezești Shiro Tsujimura. FOTO Architectural Digest
  • Camera lui North, fiica cea mare a cuplului, în vârstă de 6 ani. FOTO Jackie Nickerson
  • Colțul pentru cafea, așezat în fața șemineului, în care se remacă masa ovală din piatră care pare că plutește. FOTO Jackie Nickerson
  • FOTO Kim Kardashian Instagram
  • Baia principală a cuplului în care se regăsesc două locuri de odihnă. Însă ceea ce a șocat mai tare este tehnologia chiuvetei duble, care are două robinete, însă nu are niiun bazin. Kim a explicat pe pagina ei de Instagram cum funcționează totuși. FOTO Vogue.
  • Într-un interviu video acordat revistei Vogue, Kim a prezentat turul casei. Aici este în bucătăria principală. Mai există o altă bucătărie dedicată personalului. FOTO Vogue
  • Piscina exterioară. FOTO Architectural Digest
  • „În tot ce facem instaurăm artă și un teren de joacă”, declară familia Kardashian West pentru revista Architectural Digest. Foto Jackie Nickerson
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările