Comediantul Dan Badea a devenit tată pentru prima dată: „M-am simţit, în sfârşit, împlinit“ FOTO

Comediantul Dan Badea a devenit tată pentru prima dată: „M-am simţit, în sfârşit, împlinit“ FOTO

Şerban Copoţ şi Dan Badea sunt prezentatorii show-ului „iUmor“ de la Antena 1

Comediantul şi prezentatorul „iUmor“, Dan Badea, a devenit tată pentru prima dată. Soţia lui, Mădălina Drăghia, a născut un băieţel.

Co-prezentatorul show-ului „iUmor“, de la Antena 1, şi soţia lui Mădălina au devenit, săptămâna trecută, părinţi pentru prima dată. Dan Badea a transmis un mesaj prin care s-a declarat „binecuvântat“ şi „împlinit“. 
 
„De duminica trecută sunt tăticul lui Arias Dan. De o săptămână suntem acasă, suntem bine, Mădălina se simte extraordinar. E o perioadă minunată şi încă ne adaptăm împreună. M-am simţit binecuvântat şi, în sfârşit, împlinit, e o minune pe care nu o pot descrie în cuvinte!“, a spus Dan Badea.  
 
Comediantul a publicat pe pagina de Facebook şi o fotografie de familie şi a explicat care este povestea numelui bebeluşului: „Istoria numelui e cam aşa: ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net şi am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii“. 
 
Image may contain: 1 person, closeup
FOTO Facebook 

Dan Badea este actor de comedie si artist de stand-up comedy în România. Este co-prezentator al show-ului „iUmor“ de la Antena 1, alături de Şerban Copoţ. Comediantul a fost căsătorit din 2012 cu artista Lora (36 de ani), de care a divorţat în 2014. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: