Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Unde au sărbătorit

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Unde au sărbătorit

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălau la ziua copilului / FOTO via Click

Ca majoritatea părinţilor despărţiţi, dar care însă nu doresc să le transmită şi copiilor lor tensiunea dintre ei, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au îngropat pentru o zi securea războiului şi s-au revăzut pentru a-şi sărbători fiul cel mic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băieţelul lor, Nicolas, a împlinit 4 ani şi i-a avut pe ambii părinţi aproape în această zi specială. Petrecerea a fost exact pe gustul micuţului, care şi-a dorit să meargă la munte, aşa că cei doi, Claudia şi Gabi, s-au conformat şi au pornit la drum, scrie Click.ro.
 
Nicolas a fost serbat cu un tort personalizat, mulţi invitaţi din rândul picilor şi zâmbete largi pe chipurile părinţilor săi, care au lăsat deoparte certurile în această zi.
 
Iniţial, Claudia a vrut să-i facă o petrecere acasă fiului ei, la care l-a invitat şi pe tatăl copilului. După ce la proces s-a aflat că menajera lui Bădălău e carantinată, Claudia a refuzat să-l mai primească pe soţul ei la petrecere, temându-se de coronavirus.
 
Citeşte pe Click.ro cum au sărbătorit cei doi ziua de naştere a fiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările