Cine este câştigătoarea Miss Universe 2018 FOTO

Cine este câştigătoarea Miss Universe 2018 FOTO

Catriona Gray FOTO EPA

Catriona Gray a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Univers, în cadrul galei Miss Universe 2018, care a avut loc duminică seară în Bankok, Thailanda. Este pentru a patra oară când o reprezentantă din Filippine iese învingătoare la celebra competiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câştigătoarea Miss Universe, în vârstă de 24 de ani, are o diplomă în teorie muzicală şi, în prezent, a dezvoltat o campanie ce are ca scop combaterea sărăciei din ţara sa. 
 
Catriona Gray este a patra reprezentantă din Filippine care câştigă râvnita coronaă, după ce a învins alte 93 de concurente din toate colţurile lumii. 
 
Pe podium au urcat Miss Africa de Sud, Tamaryn Green (24 de ani), care este studentă la Medicină, şi Miss Venezuela, Sthefany Gutierrez (19 ani), care studiază pentru a deveni avocată. 
 
 
 
Catriona Gray este jumătate scoţiană, din partea tatălui, şi jumătate filipineză, din partea mamei. Ea s-a născut în Cairns, Australia, şi s-a mutat în Philippine la vârsta de 18 ani. 
 
 
Tânăra este model, dar şi cântăreaţă. A urmat studiile în America, unde a absolvit Colegiul de Muzică Berklee din Boston şi are o diplomă în teorie muzicală. 
 
 
În plus, Gray se implică în diverse proiecte umanitare, una dintre cauzele pentru care luptă fiind eliminarea sărăciei din Filippine. În acest senz, ea a dezvoltat campania „Paraiso: The Bright Beginnings“, în cadrul căreia a strâns bani pentru copii pentru a merge la şcoală. 
 
Întrebată pe scena Miss Universe 2018 care este cea mai importantă lecţie pe care a învăţat-o, câştigătoarea a replicat: „Lucrez foarte mult în mahalalele din Manila, iar acolo oamenii duc o viaţă foarte tristă, sunt foarte săraci. Am învăţat să caut frumuseţea acolo, să o văd în feţele copiilor şi să o aduc pe scena Miss Universe pentru ca oamenii să vadă şi aceste situaţii şi pentru a-i convinge să-i ajute pe cei aflaţi în nevoie. Dacă aş putea să-i învăţ pe oameni să fie recunoscători, atunci am avea o lume uimitoare în care negativitatea nu ar fi creată şi încurajată, iar copiii ar avea un zâmbet pe faţă“.
De asemenea, ea sprijină bolnavii HIV şi este asistent profesor voluntar la o asociaţie care îi ajută pe tineri să-şi clădească o carieră. 
 
 
De asemenea, Gray este pasionată de călătorii şi are un blog, Cat’elle, unde îşi împărtăşeşte experienţele trăite în diverse colţuri ale lumii şi oferă sfaturi pentru vacanţă. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: