Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme”

Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme”

Despărţirea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf capătă noi proporţii, după ce antrenorul a fost surprins prin Bucureşti alături de amanta care-i va aduce pe lume un nou moştenitor. Impresara de fotbalişti "a luat foc" când a văzut imaginile şi a avut un mesaj dur legat de cel care i-a fost soţ vreme de 13 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anamaria Prodan nu se mai abţine şi aruncă "săgeţi" către cel care îi va deveni fost soţ. Zilele acestea, Reghecampf şi iubita însărcinată s-au plimbat de mână prin Bucureşti, gest pe care Anamaria îl consideră de neiertat.

Impresara a făcut câteva declaraţii de-a dreptul incendiare, pentru realitateasportiva.net, spunând că tot ceea ce mai încearcă este să-l protejeze pe fiul lor, Laurenţiu Jr., de a mai vedea tot ce mai apare în legătură cu tatăl lui.
 
Anamaria a folosit cuvinte grele pentru a-l descrie pe Laurenţiu Reghecampf. "Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările