Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat după 5 luni: „Era toxic ce se întâmpla”

Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat după 5 luni: „Era toxic ce se întâmpla”

FOTO Facebook/Alexandra Stan

S-au căsătorit după doar două luni de relaţie şi au divorţat după alte cinci. Cât o ploaie de vară! Atât a durat mariajul dintre Alexandra Stan şi soţul ei, Emanuel Necatu.

Invitată în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, solista a găsit puterea să spună adevărul despre motivele care au dus la divorţul de soţul ei, recunoscând că a fost o nuntă pe fugă.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”.

Solista a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorţ. „Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a mai adăugat artista.

Citeşte pe Click! ce a mai spus artista despre căsătoria ei cu Emanuel Necatu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările