Româncă din Italia, tăiată cu un cuţit de soţ chiar în biroul avocatului cu care discuta despre divorţ

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

O româncă de 27 de ani, care se afla în biroul avocatului pentru a discuta despre divorţ, a fost rănită de soţul său de care dorea să se despartă, un bărbat de 35 de ani. Acesta a ameninţat-o cu un cuţit, rănind-o atât pe ea, cât şi pe avocat.

Incidentul sângeros a avut loc vineri, 12 noiembrie, la câţiva kilometri de localitatea Bergamo (Italia), în biroul unui avocat din Iseo. 

O româncă, în vârstă de 27 de ani, se afla în cabinetul avocatul său pentru a discuta detaliile legate de separarea de soţul ei, când în încăpere a dat buzna chiar partenerul său de viaţă, un bărbat de 35 de ani. 

Bărbat a înjunghiat-o pe soţia sa şi l-a rănit şi pe avocat. La scurt timp, agresorul a fost arestat de carabinieri, scrie primabergamo.it.

Agresiunea a avut loc în doar câteva secunde. Bărbatul de 35 de ani a pătruns în birou şi fără să spună un cuvânt, s-a dus glonţ la soţia lui şi a tăiat-o cu un cuţit la o mână. Avocatul a încercat să o apere, dar a fost lovit de partenerul româncei  şi s-a ales cu câteva vânătăi.

Târâtă afară cu un cuţit la gât

Bărbatul de 35 de ani i-a pus apoi cuţitul la gât soţiei şi a forţat-o să iasă din cabinetul avocatului. Carabinerii au sosit rapid la faţa locului şi l-au imobilizat pe agresor, care a fost ulterior arestat pentru vătămare corporală gravă.

Tânăra de 27 de ani s-a ales în final doar cu o sperietură zdravănă şi a fost transportată la spital, unde i-au fost aplicate câteva copci la mâna unde fusese tăiată.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

O româncă divorţează de soţ fiindcă e „prostul satului”. „În Italia am cunoscut adevărata plăcere”

Noi detalii în cazul bărbatului suspectat că şi-a ucis în bătaie fetiţa de doi ani. Este acuzat acum de ucidere din culpă şi viol

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite