Alec Baldwin, reţinut de poliţie pentru că a mers cu bicicleta pe contrasens

Alec Baldwin, reţinut de poliţie pentru că a mers cu bicicleta pe contrasens

Actorul Alec Baldwin. FOTO: Getty Images

Actorul Alec Baldwin a fost reţinut de poliţişti pentru că mergea cu bicicleta pe contrasens, iar când oamenii legii au încercat să-l legitimeze, au constatat că acesta nu avea niciun act de identitate asupra lui, potrivit CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martorii prezenţi la locul incidentului, vin cu informaţii care se contrazic: unii susţin că actorul, câştigător al premiului Emmy, a fost foarte liniştit atunci când poliţiştii newyork-ezi l-au încătuşat, în timp ce alţii spun că artistul a protestat împotriva deciziei reprezentanţilor autorităţilor locale.

În disputa cu reprezentaţii forţelor de ordine, Baldwin nu s-a abţinut şi a făcut apel la insulte. De asemenea, actorul a postat pe Twitter mai multe cuvinte de ocară la adresa ofiţerului de poliţie care, potrivit părerii vedetei de la Hollywood, a făcut dovadă de exces de zel, informează CNN.

„Ofiţerul Moreno, număr de ecuson 23388, m-a arestat şi mi-a pus cătuşele pentru că am circulat pe contrasens pe Fifth Avenue (...) Între timp, în faţa casei mele, încă o dată, fotografii îmi terorizau fiica şi aproape că au lovit-o cu o cameră. Poliţia nu a făcut nimic în acest caz”, a scris Alec Baldwin pe contul personal de Twitter.

Într-un alt tweet, vedeta de la Hollywood s-a plâns că: „New York este carnaval prost manageriat al stupidităţii care este disperat după venituri şi nerăbdător să incrimineze comportamentul odată considerat benign”.  

Nu sunt primele incidente în care este implicat actorul, în trecut el a fugărit un paparazzo, iar pe un alt jurnalist care voia să-i fotografieze familia l-a agresat. Actorul a invocat de fiecare dat dreptul său de a-i fi respectată viaţa privată şi a cerut ca familia sa-i fie lăsată în pace de ziarişti.

Citeşte şi: 

Alec Baldwin, care a criticat presa americană, va juca rolul unui editorialist în „Law & Order“

Actorul Alec Baldwin vrea să se retragă din viaţa publică

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările