Actorul Zac Efron, spitalizat de urgenţă după ce s-a îmbolnăvit la filmări în Papua Noua Guinee FOTO

Actorul Zac Efron, spitalizat de urgenţă după ce s-a îmbolnăvit la filmări în Papua Noua Guinee FOTO

Zac Efron s-a îmbolnăvit în timpul filmărilor în Papua Noua Guinee FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Zac Efron (38 de ani) a fost spitalizat după ce s-a îmbolnăvit în timpul filmărilor pentru o emisiune de televiziune în Papua Noua Guinee.

Ştiri pe aceeaşi temă

El şi-a asigurat fanii că se simte mai bine. „Sunt foarte recunoscător tuturor celor care şi-au făcut griji pentru mine“, a scris actorul pe Instagram.  

„M-am îmbolnăvit într-adevăr în Papua Noua Guinee, dar m-am recuperat rapid şi am încheiat trei săptămâni minunate în P.N.G. Sunt acasă, alături de familie şi prieteni“. 

Zac Efron a fost transportat cu avionul până la Brisbane din cauza unei infecţii bacteriene. În stare critică, el a fost preluat de o echipă de profesionişti în timpul zborului, înainte de a sosi la spitalul St Andrews War Memorial din Spring Hill, „stabil“, potrivit Daily Mail. 

După mai multe zile de tratament, i-a fost permis să se întoarcă în Statele Unite pentru Crăciun. 

Actorul din saga „Highschool Musical“ participa în Papua Noua Guinee la filmări pentru serialul de aventuri „Killing Zac Efron“ care trebuia să dureze 21 de zile „în jungla unei insule îndepărtate şi periculoase“, având un echipament de bază şi cu un ghid. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările