Marian Preda, mesaj după ce a fost ales rector la Universitatea Bucureşti

Marian Preda, mesaj după ce a fost ales rector la Universitatea Bucureşti

Marian Preda a postat un mesaj după alegeri

Marian Preda este noul rector al Universităţii Bucureşti şi în această calitate a postat un mesaj pe Facebook către studenţi şi colegi după ce a fost ales cu 57% din voturi.

Preda că se simte onorat şi obligat de funcţia în care a fost ales având o  misiune precisă, şi anume să transforme Universitatea din Bucureşti într-o universitate fanion, ”o universitate pentru viitorul României”.

”Am primit de la colegii mei şi de la studenţi un vot de încredere şi responsabilizare, un vot prin care mi se încredinţează una dintre cele mai prestigioase funcţii, aceea de rector al Universităţii din Bucureşti, cu o misiune precisă: aceea de a conduce procesul de transformare a ei într-o universitate fanion, o universitate europeană, eficientă şi echitabilă, orientată spre viitor, promotoare a valorilor ştiinţei, cunoaşterii şi societăţii deschise, un creuzet pentru elitele ştiinţifice şi sociale ale României, o universitate pentru generaţiile viitoare, o universitate pentru viitorul României”, scrie Marian Preda în mesajul său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: