GRAFIC Rezultate Bacalaureat 2013: Cei 122 de elevi care au luat nota 10 pe linie

GRAFIC Rezultate Bacalaureat 2013: Cei 122 de elevi care au luat nota 10 pe linie

122 de absolvenţi au obţinut nota 10 la Bacalaureat 2013

122 de absolvenţi de clasa a XII-a au obţinut media 10 la Bacalureatul 2013, elevi care provin din aproape 30 de judeţe ale ţării, inclusiv din Bucureşti, potrivit datelor publicate luni de Ministerul Educaţiei, pe portalul edu.ro

Ştiri pe aceeaşi temă

adevarul.ro vă prezintă lista celor 122 de elevi care au terminat Bac-ul 2013 cu media 10 pe linie, premianţii ţării la examenul de maturitate.

În lista publicată de Ministerul Educaţiei pe site-ul Bacalaureatului 2013 pot fi văzute atât judeţele şi liceele din care provin aceşti candidaţi, cât şi specializarea studiată în cei patru ani.

Printre cei 122 de elevi din toată ţara care au luat nota 10, sunt unii care nu au văzut vreodată o notă mai mică, în toate cele douăsprezece clase prin care au trecut. 

Mai jos puteţi găsi un grafic în care puteţi vedea o comparaţie pe judeţe în funcţie de notele de 10 luate de elevi. De asemenea, numele celor 122 puteţi să le descoperiţi în imaginile de mai jos. 

 

 
Un rezultat perfect. Asta au reuşit, în Sălaj, două absolvente ale Colegiului Naţional "Silvania", care după ce că au terminat toţi cei patru ani de liceu cu 10 pe linie, au reuşit aceleaşi note maxime şi la probele examenului de bacalaureat.
 
 
Ioana Dicu este unul dintre cei cinci care au promovat examenul de Bacalaureat din Argeş cu media generală zece. Mai mult decât atât, ea a fost şefă de promoţie al Colegiului „Zinca Golescu” , absolvind în cei patru ani de studiu cu zece pe linie. Tânăra a studiat la profil Matematică-Informatică.
 
 
Şase elevi din Satu Mare, cinci de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ şi unul de la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger“, au obţinut la Bacalaureat medii de 10 pe linie. Aceştia au plâns de bucurie şi au făcut o baie de şampanie după aflarea notelor.
 
 
Ziua de astăzi, 8 iulie, a marcat sfârşitul emoţiilor şi a stresului pentru o mare majoritate dintre elevii maramureşeni. Afişarea rezultatelor examenului de bacalaureat a făcut curţile şcolilor să devină neîncăpătoare, aceştia înghesuindu-se să vadă notele obţinute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările