Alătură-te noii generaţii de experţi IT: S-au deschis locuri noi pentru programatori şi designeri

Alătură-te noii generaţii de
experţi IT: S-au deschis locuri noi pentru programatori şi designeri

LINK Academy are veşti bune pentru toţi cei interesaţi de cele mai căutate joburi de azi. Datorită interesului mare, în cadrul departamentelor Java Development şi Frontend JavaScript Development au fost înfiinţate noi grupe de cursanţi care vor avea ocazia să se şcolarizeze în cele mai moderne condiţii.

De asemenea, mai sunt câteva locuri libere şi la departamentele de design. NU este târziu să vă alăturaţi şi voi noii generaţii de experţi IT.

Număraţi-vă printre cei mai rapizi şi asiguraţi-vă o carieră profitabilă în IT.

Şcolarizarea la LINK Academy se desfăşoară în laboratoare dotate cu cel mai modern echipament, care garantează toate condiţiile necesare pentru dobândirea cunoştinţelor practice din IT. Cursanţii au parte de atenţie maximă din partea coordonatorilor cu o experienţă de mai mulţi ani, iar pentru a îndeplini toate aceste condiţii, numărul de locuri libere este strict limitat. De aceea, nu mai amânaţi şi înscrieţi-vă la programul de şcolarizare dorit la preţ redus, reducere valabilă până la sfârşitul lunii.

Şcolarizare de un an de zile care vă va distinge pe piaţă

Cursurile de la LINK Academy se concentrează pe dobândirea de abilităţi practice, şi anume cele mai actuale la această oră în lumea tehnologiei informaţiei. Asta înseamnă că după numai 12 luni de şcolarizare, veţi fi pregătit la cel mai înalt nivel profesional să operaţi în cele mai bine plătite limbaje de programare precum Java şi JavaScript.

La departamentul Frontend JavaScript Development veţi asimila cele mai avansate cunoştinţe şi abilităţi practice de programare web, una dintre cele mai importante ocupaţii din zilele noastre. O serie de cursuri interesante vă vor familiariza cu tehnologiile HTML şi CSS, veţi asimila limbajul de programare JavaScript, veţi studia concepte avansate ale programării orientate pe obiecte, precum şi cele mai populare trei cadre JavaScript pentru crearea părţii de client a aplicaţiilor web – Vue.js, Angular şi React.

Cei care îşi aleg ca „loc de joacă” profesional cel mai bine plătit limbaj de programare Java, se pot aştepta ca, deja după un an de zile, să câştige din crearea aplicaţiilor Android. Pe lângă asta, acest departament oferă şi multe alte posibilităţi având în vedere că Java este considerat cel mai important limbaj de programare din sectorul IT.

Obţineţi un job nou graţie certificatelor internaţionale

Câştigul pe care vi-l pot aduce cunoştinţele dobândite nu reprezintă singurul avantaj al şcolarizării la LINK Academy. În funcţie de departamentul ales, puteţi dobândi cele mai prestigioase certificate de programare, respectiv design.

Viitorii programatori Java se vor distinge foarte rapid de concurenţă cu ajutorul certificatului Oracle, în timp ce designerii care se ocupă cu crearea site-urilor se vor putea lăuda la interviu cu certificatul Adobe. Colegii lor care urmează cursurile de programare JavaScript, îşi pot îmbogăţi CV-ul cu certificatul Microsoft pe care îl deţin doar cei mai mari experţi din domeniul programării frontend.

Cele mai moderne cunoştinţe practice şi aceste certificate vă vor ajuta să începeţi o carieră în IT, însă, tot procesul va fi mult mai eficient dacă vă dăm o mână de ajutor la angajare. Centrul pentru dezvoltarea carierei din cadrul LINK Academy, păstrează contactul cu un număr mare de companii partenere care oferă cursanţilor şansa de a face practică şi de a se angaja încă din timpul şcolii.

Alăturaţi-vă celor care deja au reuşit

Vă prezentăm doar câteva dintre părerile foştilor cursanţi LINK Academy care, în perioada şcolarizării de un an de zile, au reuşit să-şi schimbe cariera şi să obţină un job foarte bine plătit.

„În opinia mea, cel mai bun lucru la şcolarizarea la LINK Academy este faptul că teoria este prezentată într-un mod mai simplu, care poate fi înţeles de oricine, chiar dacă este complexă. Până în prezent, nu am avut nicio problemă cu lecţiile şi teoria pe care le-am învăţat la cursuri.” - Ştefan-Eduard Siscanu

„Pentru mine, LINK Academy a fost ocazia pe care o aşteptam de ceva vreme, pentru a-mi pune în valoare cunoştinţele de design web şi pentru a obţine recunoaşterea internaţională prin intermediul certificărilor Adobe.” - Laurenţiu Nichitean

„Sunt mulţumit de faptul că suportul oferit la curs acoperă o mare parte din ceea ce este necesar unui programator.” - Dragoş Florin Lixandru

Înscrieţi-vă cât mai repede

Pentru a vă asigura locul la LINK Academy, trebuie să completaţi cât mai rapid cererea gratuită de înscriere de la acest link. Înscrierea la preţ redus mai durează foarte puţin, iar privilegiul de a se şcolariza conform celor mai moderne programe IT revine celor mai rapizi dintre voi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările