Zeci de zboruri operate de British Airways, întârziate din cauza unor probleme tehnice. Mii de pasageri au aşteptat chiar şi 22 de ore să fie preluaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 45 de zboruri operate de compania aeriană British Airways au înregistrat întârzieri de până la 22 de ore, din cauza unor probleme tehnice, a informat compania.

Problemele tehnice, încă nespecificate de companie, au apărut în dimineaţa zilei de miercuri, când British Airways a observat întârzieri ale zborurilor care urmau să aterizeze pe aeroporturile Heathrow şi Gatwick.

Ulterior, British Airways a afirmat că se „munceşte din greu” pentru a rezolva problema - despre care surse citate de The Guardian ar fi spus că ar fi provocată de o întrerupere de energie - şi că a rezervat pentru clienţi zboruri alternative, dar şi cazarea la hotel a celor care nu şi-au putut continua călătoriile.

"Echipele noastre lucrează din greu pentru a rezolva o problemă tehnică care afectează o parte din zborurile noastre, iar noi am rezervat pentru clienţi zboruri alternative şi le-am oferit cazare la hotel celor care nu şi-au putut continua călătoriile aseară", a declarat joi un purtător de cuvânt al companiei. "Ne pare foarte rău pentru perturbarea planurilor lor de călătorie."

Deşi a spus că intenţionează să opereze un program complet de zbor joi, a continuat să admită că „pot exista unele întârzieri”, recomandând clienţilor să verifice cele mai noi informaţii despre zbor.

Aceasta este cea mai recentă linie lungă de probleme tehnice care a atins compania aeriană în ultimele luni. În august, a fost afectat sistemul de check-in al British Airways, forţând compania aeriană să anuleze peste 100 de zboruri.

Anterior,în 2017, o problemă a furnizorilor a determinat 75.000 de pasageri să rămână blocaţi, în timp ce în 2018, o mega breşă a dus la o amendă de 183 milioane lire sterline, conform legislaţiei GDPR.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite