Zboruri internaţionale din Cluj, suspendate până în primăvara lui 2021. Ce noi rute se vor lansa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
aeroport cluj

Una dintre cele mai cunoscute companii aeriene române a anunţat suspendarea tuturor zborurilor internaţionale de pe Aeroportul Cluj până la data de 1 martie 2021, reluarea curselor având loc însă cu o lună mai devreme decât preconizaseră iniţial.

„Blue Air devansează cu o lună reluarea zborurilor internaţionale de la Cluj Napoca, prevazută iniţial pentru sfârşitul lunii martie, pentru a răspunde cererii în creştere înregistrate pentru această destinatie.

Începând cu 1 martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinaţii-cheie din Europa de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj Napoca. Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma şi Stuttgart.” 

Totodată, Blue Air anunţă că toate zborurile cu destinaţia Londra vor avea ca aeroport de destinaţie London Heathrow, iar toate zborurile cu destinaţia Paris vor avea ca aeroport de destinaţie Charles de Gaulle.

În cadrul strategiei de poziţionare ca prima opţiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe extinderea reţelei de rute directe şi de conexiune şi pe adaptarea rapidă la cererea şi profilul pieţelor locale.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinaţii europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât şi pentru business, menţionează Blue Air. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite