Volkswagen analizează noi măsuri de reducere a costurilor, pentru a compensa impactul pandemiei de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa news.ro
Sursa news.ro

Volkswgen analiează noi măsuri de reducere a costurilor pentru a compensa impactul pandemiei de coronavirus, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al producătorului auto german, transmite Reuters.

Problema a fost discutată recent la un eveniment intern, a spus purtătorul de cuvânt, întrebat despre un articol apărut în revista de specialitate Automobilwoche.

”Au fost discuţii generale, despre ce măsuri noi măsuri de reducere a costurilor ar putea fi luate pentru a răspunde pandemiei. Nu au fost luate încă decizii concrete”, a spus purtătorul de cuvânt.

Potrivit Automobilwoche, directorul general al Volkswagen, Herbert Diess ar fi spus directorilor de la vârful grupului, la o şedinţă de joi: ”Trebuie să reduceem semnificativ cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare, investiţii şi cheltuieli fixe, faţă de planificare anterioară”.

Lichidităţile nete ale grupului ”vor continua să scadă cel puţin până în iulie, din cauza cererii slabe”, ar fi spus Diess, citat de participanţi la discuţii. Directorul general a adăugat că nu toate brandurile grupului vor obţine rezultate pozitive în 2020.

Acest lucru înseamnă că brandul principal VW trebuie să îşi reducă cheltuielile legte de achiziţii, primire, manipulare, depozitare şi livrare a materialeilor utilizate în procesele de asamblare şi producţie cu 20%, potrivit revistei.

EconomiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite