Un lanţ de magazine electrocasnice şi-a lansat propriul site de vacanţe. Ce sejururi pot fi cumpărate în rate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Profimedia
Foto Profimedia

Un lanţ de magazine electrocasnice a încheiat un parteneriat cu o agenţie de turism lansându-şi propriul site de vacanţe, potrivit anunţului remis presei.

Altex în parteneriat cu una dintre cele mai mari agenţii touroperatoare din România, Karpaten Turism lansează un nou serviciu, Altex Travel, prin care clienţii au posibilitatea să-şi aleagă vacanţele mult visate, direct în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online pe www.altextravel.ro 

Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice, la cele mai bune preţuri, către ţări precum Grecia, Egipt, Turcia, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Croaţia, Spania, Portugalia şi destinaţii exotice consacrate ale agenţiei Karpaten Turism – Maldive, Republica Dominicană, Kenya sau Zanzibar. În plus, zilnic, clienţii pot verifica ofertele Last minute disponibile pe www.altextravel.ro şi în magazine.

Prin Altex Travel, compania propune servicii turistice create special pentru clienţii săi, care să le ofere acestora vacanţele dorite cu un raport preţ-calitate superior. Ca şi noutate, acestea se pot achiziţiona şi în rate lunare egale prin intermediul serviciului de creditare din magazine şi online prin Credex pentru servicii turistice în valoare de până la 30.000 lei cu perioada de rambursare între 3 luni şi 5 ani. De asemenea, clienţii au posibilitatea  de a achiziţiona asigurări storno şi de călătorie.

Altex Travel se adresează clienţilor care vor să călătorească şi vine în completarea gamei de produse şi accesorii de vacanţă oferite de Altex prin: camere foto, boxe portabile, căşti, genţi de voiaj, produse de protecţie solară, din care clienţii îşi pot alcătui un bagaj de călătorie ideal pentru un concediu reuşit.

”Suntem o companie extrem de atentă la nevoile clienţilor noştri, iar Altex Travel este modul nostru de a reacţiona la cererea pieţei. Altex Travel oferă o gamă variată de servicii turistice atât în ţară cât şi în străinătate. Ne propunem să devenim un jucător important pe piaţă, să ne diversificăm portofoliul de produse şi destinaţii şi să oferim clienţilor noştri preţuri mici la vacanţele mult visate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

,,Acest nou parteneriat este un pas firesc ȋn dezvoltarea noastră, ca touroperator. Avem deja peste 20 de ani de experienţă ȋn piaţa locală de turism şi am demonstrat, chiar şi ȋn pandemie, când industria era la cel mai scăzut nivel, că putem oferi clienţilor experienţe de călătorie memorabile şi, mai ales, sigure. Ne bucurăm că, prin intermediul Altex Travel, mai mulţi turişti români vor avea acces la pachetele noastre şi ȋi asigurăm că vom păstra aceeaşi calitate a serviciilor”, a declarat Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism. 

Luna trecută, Karpaten Turism a câştigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive şi alte destinaţii exotice, la Gala TopHotel Awards 2021. 

Prin reţeaua de magazine Altex şi Media Galaxy, clienţii au acces într-un singur loc la toate serviciile menite să le îmbunătăţească experienţa de cumpărare şi să le salveze timp în alegerile făcute: de la servicii de consultanţă în achiziţia de servicii de energie şi gaze, la posibilitatea de livrare acasă în aceeaşi zi, inclusiv în weekend, rabla pentru electrocasnice sau opţiunea achiziţionării de asigurări pentru locuinţe sau asigurări CASCO, soluţii de creditare personalizată, livrare planificată, retur oriunde, „click&collect”.

Vacanţele disponibile prin Altex Travel se pot rezerva şi achiziţiona în magazinele Altex şi Media Galaxy la biroul Altex Travel şi online, pe www.altextravel.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite