Trenurile care vor tranzita zona Braşov - Timişu de Sus vor afea întârzieri de 30 - 40 minute, vineri seara

0
0
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Trenurile care vor tranzita zona Braşov - Timişu de Sus, afectată un deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică, vor avea întârzieri de aproximativ 30-40 de minute vineri seara, informează CFR Călători.

"CFR Călători informează că în jurul orei 10:30, după trecerea unui tren de călători s-a produs un deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică, pe relaţia Braşov - Timişu de Sus (şi retur). Au fost afectate ambele sensuri de circulaţie. În prezent, pe acest segment, traficul feroviar se realizează prin dublarea tuturor garniturilor cu locomotivă diesel. Următoarele trenuri aflate în circulaţie sunt tractate cu locomotiva diesel: IR473 Curtici - Bucureşti Nord, IR1880 Constanţa - Braşov, IR1732 Galaţi - Braşov, R3023 Bucureşti Nord - Braşov. Trenurile care vor tranzita zona afectată vor înregistra întârzieri de circa 30-40 de minute. Se estimează reluarea traficului cu tracţiune electrică în jurul orei 20:00", precizează CFR Călători.

Cauzele care au generat deranjamentul la sistemul de alimentare cu energie electrică vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite