Trei mari companii creează tehnologii revoluționare în agricultura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei companii din domeniul digital anunță un parteneriat care ar urma să redefinească tehnologia de aplicare a lucrărilor agricole prin pulverizare și utilizarea acestora în Europa. Este vorba despre parteneriatul AgriTechnica, care include companiile FieldView, Tecnoma și Berthoud.

foto tehnologie performantă pe tractor
Agricultura se digitalizează

Alianța celor trei companii își propune să îmbunătățească valoarea utilizării produselor agricole puse pe piață. Două dintre marile companii participante în proiectul de dezvoltare, Tecnoma și Berthoud furnizează informații bazate pe date precise din câmp pentru optimizarea operațiunilor și deciziilor agricole, și vor să creeze o soluție digitală de referință pentru agricultură, care să fie pusă pe piață sub marca Bayer.

Cele două companii sunt specializate pe furnizarea și proiectarea de echipamente de pulverizare agricolă, iar clienții care investesc în astfel de echipamente vor putea obține, ca urmare a colaborării, acces direct la integrarea fără probleme a echipamentelor la orice achiziție. În plus, fermierii din Regatul Unit, Polonia, Ucraina, România, Ungaria, Bulgaria și Cehia vor beneficia de un nou hardware, software și un abonament valabil un an pentru produsele comercializate de FieldView.

Anticipăm că fermierii noștri vor fi cu un pas mai aproape de înțelegerea eficienței și performanței culturilor lor. Vizualizarea și monitorizarea atentă a activităților de pulverizare, corelate cu analiza randamentului, îi va ajută să facă invizibilul vizibil. Tecnoma și Berthoud, aflați în fruntea dezvoltării tehnologiilor de pulverizare de precizie, sunt parteneri evidenți pentru a avansa împreună în direcția unei agriculturi mai durabile”, declară Paul Serin Moulin, Digital Partnership Manager al companiei.

Ca urmare a colaborării, producătorii agricoli pot accesa analize detaliate din confortul propriilor case pentru luarea deciziilor în mod informat, și prin intermediul accesări hărților de aplicare a pulverizatoarelor.

Pulverizatoarele livrate de cele două companii vin pre-echipate cu tehnologia avansată de agricultură de precizie, inclusiv hardware-ul necesar, care cuprinde și cabluri și kituri de montare. De asemenea, procesul de integrare este simplificat, iar fermierii au nevoie doar de un iPad peste a se putea conecta în contul lor și a accesa o subscribție gratuită pe durata de un an, care vine cu asistență personală, încă de la început.

Marca FieldView, produsul care dorește să revoluționeze agricultura zilelor noastre, este de asemenea și produsul emblematic al mărcii Bayer, care contribuie direct la consolidarea produselor de agricultură digitală ale companiei. În plus, acesta oferă fermierilor perspectiva înțelegerii datelor din câmpurile lor de lucru, astfel încât să poată lua decizii de operare pentru optimizarea randamentelor și pentru maximizarea eficienței și reducerea riscurilor de producție.

Agricultura intra în era viitorului

FieldView a mai anunțat recent o altă colaborare cu compania Amazone. Colaborarea s-a conceptualizat cu scopul promovării și simplificării procesului de adaptare a fermierilor la practicile de agricultură inteligentă.

Unul dintre principalele obiective ale FieldView este de a oferi fermierilor informații precise și obiective cu privire la performanța culturilor și a câmpurilor. Prin urmare, colaborarea cu Amazone vizează asigurarea unei integrări și comunicări fără probleme între utilajele celor două companii. 

În plus, cele două companii au colaborat pentru îmbunătățirea documentației pentru ratele variabile de îngrășăminte pe baza hărților de aplicare. 

Pe lângă capturarea, stocarea și vizualizarea fără probleme a datelor importante din câmp, FieldView ajută utilizatorii să ia decizii mai bune în fiecare zi și să optimizeze utilizarea terenului. Aceasta include prioritizarea câmpurilor pentru cercetare, detectarea timpurie a problemelor și monitorizarea maturității la sfârșitul sezonului, evaluări detaliate ale sub-parcelelor și a câmpului, precum și performanța agronomică a input-urilor individuale din întreaga fermă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite