Trei inovatori în business din Marea Britanie, Germania şi Statele Unite vin la Future Summit în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simon Harris, Patrick Nathen şi Jonathan Weiss se alătură line-up-ului internaţional de 35 de vorbitori, la a patra ediţie Future Summit, un concept Social Innovation Solutions, ce va avea loc anul acesta pe 28 noiembrie, în Bucureşti.

Primul taxi zburator electric, Lilium Jet, poate să transporte 5 persoane pe distanţe de peste 300 km într-o oră. În urmă cu doi ani, compania a primit o finanţare de 90 de milioane de dolari, bani destinaţi atât dezvoltării avionului Lilium Jet, cât şi extinderii echipei. Aceasta s-a adăugat unei alte runde de finanţare din 2016, când germanii au adunat alte 10 mili­oane de dolari pentru a revoluţiona mobilitatea urbană în următoarele decade. Patrick Nathen, fondatorul Lilium Aviation, vine la Future Summit, săptămâna viitoare.

Simon Harris este Investment Director la Zap&GO, companie care dezvoltă un supercapacitor care încarcă telefoanele în doar cinci minute, folosind baterii bazate pe Carbon şi nu pe Litiu, deschizând drumul spre maşini şi dispozitive cu efort minim de reîncărcare. Printre produsele Zap&Go ce vor apărea în curând se numără şi un scooter electric ce poate fi încărcat în 5 minute faţă de 8 ore sau kit-uri pentru maşini electrice. 

Dr. Jonathan Weiss este fondatorul şi directorul executiv al HealthEngine, o companie de tehnologie pentru asistenţa medicală care oferă consumatorilor o platformă pentru a face cumpărături pentru servicii de asistenţă medicală. Consumatorii pot alege cei mai eficienţi furnizori de servicii medicale fără a compromite calitatea iar medicii au control asupra modului în care sunt descrişi pe piaţă.

Antreprenor cu experienţă în domeniul sănătăţii, Jonathan şi-a concentrat cariera profesională pe parteneriatul cu medicii pentru a îmbunătăţi accesibilitatea asistenţei medicale de înaltă calitate pentru consumatori, a fondat şi a condus mai multe companii internaţionale şi internaţionale de asistenţă medicală în ultimii 15 ani. 

Cei trei vin la Bucureşti pe 28 noiembrie, la invitaţia Social Innovation Solutions pentru a discuta despre un viitor în care tehnologia se poate integra în mai multe domenii cum ar fi transportul, medicina şi energia electrică, toate acestea pentru a aduce un impact sustenabil pe termen lung.

În cadrul Future Summit, participanţii pot şi asculta pitch-urile celor 50 de echipe de tineri antreprenori din programul Future Makers pentru investiţii de 20.000 de euro.

Future Summit 2019 este la a patra ediţie şi este organizat de Social Innovation Solutions şi Global Shapers Bucharest Hub şi susţinut de Fundaţia Coca-Cola şi eMAG. 

SIS susţine soluţiile viitorului prin consultanţă, training, incubarea şi accelerarea ideilor de start-up şi proiecte de impact. Invităm dintre cei mai buni inovatori din lume la Bucureşti în fiecare an la Future Summit şi mergem prin companii şi prin lume să povestim altora despre trendurile de viitor şi soluţiile la dezvoltarea socială pe care o moştenim şi o creăm. În ultimii doi ani co-fondatorii SIS au fost invitaţi la Davos - World Economic Forum şi la Harvard la Future of Europe. 

Iniţiat în România în 2013 de un grup de tineri din mediul ong şi privat, Global Shapers face parte din reţeaua globală de 400 de huburi e de tineri, din 150 de ţări, iniţiată de World Economic Forum, şi este partener SIS în implicarea tinerilor în Future Makers şi Social Impact Award.

Printre partenerii Future Summit se numără Romanian Business Leaders, Consiliul Investitorilor Străini sau Confederaţia Patronală Concordia.

Sunt ultimele zile în care pot fi luate bilete pe https://future-summit.org/, unde te poţi şi înscrie pentru o tombolă pentru trei bilete gratuite.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite