Studiu: Unde poţi merge pe litoralul bulgăresc cu 1.000 de lei şi câte nopţi te poţi caza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
litoral bulgaresc

Unul dintre cei mai cunoscuţi operatori români de turism pe destinaţia Bulgaria a realizat un studiu care cuprinde principalele staţiuni din ţara vecină, luând drept etalon suma de 1.000 de lei.

Într-o analiză numită „Topim preţurile şi prelungim vara în septembrie”, IRI Travel a prezentat tipurile de sejururi cu all inclusive, demipensiune sau mic dejun de care pot beneficia românii pe litoralul bulgăresc, în prima lună de toamnă cu numai 1.000 de lei. 

„Ne-am gândit să le oferim turiştilor din România o varietate cât mai mare de vacanţe pe litoralul bulgăresc şi din acest motiv am şi creat această analiză. Toate datele au la baza un calcul pentru două persoane în hoteluri cu all inclusive, demipensiune şi mic dejun”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.  

Dacă turiştii vor alege staţiunea Nisipurile de Aur, atunci la un hotel de 3 stele all inclusive vor putea fi cazaţi pentru minimum 5 nopţi, în schimb la 4 stele se vor bucura de doar 4 nopţi de cazare, iar la 5 stele, vor putea sta doar 2 nopţi. 

În cazul staţiunii Sunny Beach, pentru 1.000 de lei vor putea achiziţiona un sejur de 6 nopţi la 3 stele all inclusive, iar la 4 stele vor putea sta 5 nopţi. Cazarea la 5 stele, se va putea face numai pentru o durată de 3 nopţi în aceiaşi bani. 

„În Albena situaţia este puţin mai specială, din acest motiv doar 4 hoteluri de all inclusive si ultra all inclusive şi unul de 5 stele în regim de demipensiune vor fi deschise. Iar aici, turiştii români îşi vor putea achiziţiona 3-4 nopţi de cazare în preţul de 1.000 de lei”, a mai afirmat Lucian Bădîrcea. 

Pentru oraşul staţiune Balchik, turiştii vor putea achiziţiona un sejur de 7 nopţi cu mic dejun, iar la demipensiune vacanţa se mai reduce cu o zi. La 4 stele, cu mic dejun, turiştii se vor putea caza pentru 4 nopţi în timp ce la demipensiune, la fel ca la trei stele, se mai scade o noapte. 

În staţiunea Obzor, cazarea la 3 stele se întinde pe 5 nopţi, iar la 4 stele se duce până la 3 nopţi. 

De asemenea, cei care optează pentru o vacanţă în oraşul Nessebar vor avea parte de 7 nopţi de cazare la 3 stele, cu mic dejun, şi de doar 4 nopţi la all inclusive. În schimb, la 4 stele, hotelierii îi aşteaptă pe o durată de 4 nopţi dacă aleg cazare cu mic dejun şi pentru 3 nopţi dacă aleg demipensiune. 

„Trebuie menţionat că IRI Travel este şi singurul turoperator care respectă ad literam noile măsuri pentru transportul cu autocarul către Bulgaria. Din acest motiv, tarifele noatre pentru charterul pentru litoralul bulgăresc pornesc de la 35 de euro dus intors pentru zona Varna şi 45 de euro pentru zona Nessebar. La acest tarif se mai adaugă si un supliment de distanţare fizică”, a mai spus CEO-ul IRI Travel.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite