Vânzări record de Cyber Monday pentru mobilier şi decoraţiuni. 9.500 euro, cea mai mare comandă din România

Vânzări record de Cyber Monday pentru mobilier şi decoraţiuni. 9.500 euro, cea mai mare comandă din România

Cyber Monday, ziua cu cele mai mari reduceri ulterioare Black Friday, a adus vânzări record unuia dintre cele mai cunoscute magazine online de mobilier şi decoraţiuni interioare, mult mai mari decât în „Vinerea Neagră”.

În cele două perioade cu promoţii, Bonami, magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni, a reuşit vânzări cu 80% mai mari în România şi cu 100% mai mari pe celelalte pieţe unde este prezent, faţă de anul trecut. Veniturile totale realizate pe durata promoţiilor, incluzând şi Cyber Monday, s-au ridicat la 6 milioane de euro, piaţa din România aducând 800.000 euro.
 
 
În mod surprinzător, perioada 27-29 noiembrie şi Cyber Monday, au adus vânzări mai mari companiei în comparaţie cu Black Friday românesc, 4 milioane de euro faţă de 2 milioane de euro, acelaşi trend menţinându-se şi pe piaţa românească (500.000 euro faţă de 300.000). Cea mai mare comandă din România a avut o valoare de 9500 de euro.
 
Afluxul maxim pe site a fost duminică după-amiază şi seara, tendinţa fiind valabilă în ambele perioade cu reduceri. Faţă de o zi normală de noiembrie, traficul pe site a crescut cu 150%. Românii preferă să plaseze comenzile de pe telefonul mobil. În celelalte ţări unde compania este prezentă, majoritatea comenzilor s-au făcut utilizând laptopul.
 
„ În mod surprinzător, anul acesta, s-a modificat categoria de produse căutate de clienţii din România. Ne obişnuisem, din anii trecuţi, cu un interes crescut pentru categoria textilă (covoare, aşternuturi), însă am fost plăcut impresionaţi să constatăm că în 2020 au fost la mare căutare canapelele. În cele două perioade cu promoţii am reuşit să vindem 35.000 de produse în România dintr-un total de 250.000 pe toate pieţele.” , a declarat Pavel Vopařil, CEO Bonami. 
 
„Cu toate că, în România, majoritatea comenzilor au  fost efectuate prin plata cu cash la livrare, numărul de comenzi în care s-a solicitat plata prin card creşte constant, ceea ce ne face sa sperăm că, anul viitor, această modalitate de plată va prevala’’, a mai menţionat Vopařil.
 
Bonami desfăşoară, în această perioadă, campanii inspiraţionale pentru Crăciun şi Sărbători, oferind sfaturi inedite atât pentru decorarea locuinţei, cât şi pentru oferirea celor mai inspirate cadouri. Până în data de 20 decembrie, fiecare leu, cheltuit pe site, va fi returnat în contul Bonami în data de 24.12.2020, sub formă de credite, ce pot fi folosite ca până la 20% reducere din valoarea totală a comenzii. Acestea sunt valabile până pe 31.12.2020, la miezul nopţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările