Vâlcov, despre o posibilă candidatură la BNR: Când ai lucruri nerezolvate în spate, mai bine nu te duci

Vâlcov, despre o posibilă candidatură la BNR: Când ai lucruri nerezolvate în spate, mai bine nu te duci

Darius Valcov Inquam Photos

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, a declarat duminică, la Antena 3, întrebat dacă are de gând să candideze la postul de guvernator BNR, că dacă ai lucruri nerezolvate din spate este bine să nu te duci.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Nu. Eu cred că şi domnul Isărescu şi eu nu putem să ţintim acest post pentru că în momentul în care ai nişte lucruri nerezolvate din spate este bine să nu te duci să încerci la Banca Naţională", a declarat Vâlcov, întrebat dacă ţinteşte postul de guvernator al BNR, aavând în vedere că mandatul lui Mugur Isărescu la conducerea Băncii Naţionale se încheie anul acesta.
 
La sfârşitul lunii ianuarie, întrebat în legătură cu posibilitatea ca Darius Vâlcov să preia postul de guvernator, purtătorul de cuvânt al BNR Dan Suciu a declarat la Realitatea TV: "Nu ştiu să vă spun acest lucru şi cred că sunt sute de specialişti în banca aceasta care merită o conducere profesionistă. Dacă dânsul poate furniza o conducere profesionistă, nimic de spus”.
 
Mandatul actualei conduceri a BNR se înceheie în  octombrie 2019. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: