Teodorovici va elimina măsura popririi conturilor. De când se va aplica

Teodorovici va elimina măsura popririi conturilor. De când se va aplica

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, consideră că măsura popririi conturilor este o abordare prea agresivă din partea statului, care afectează puternic omul simplu, de cele mai multe ori pentru datorii infime.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat miercuri că vrea să elimine, până la finalul acestui an, măsura de poprire a conturilor.
 
”Nu te poţi uita în ochii unui român simplu, care n-are niciun fel de instrument de apărare. O să dispară această abordare agresivă din partea statului. Poprirea aceasta dispare. Nu o să mai găsească românul un cont blocat pe neaşteptate când pleacă într-o excursie în afara ţării şi se trezeşte că nu poate să-şi acceseze conturile pentru că, pentru o sumă minoră, cineva i-a a blocat toate conturile. Asta dispare până la sfârşitul acestui an”, a spus Teodorovici, pentru Antena 3.
 
Ministrul a subliniat că a pregătit mai multe reforme în sistem, dar nu le-a publicat pentru că ”sunt mulţi oameni invidioşi pe lucrurile care se fac în sistem”.
 
”Sper ca românii să simtă schimbările zi de zi, nu că le spun eu la televizor”, a spus ministrul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: