OFICIAL Declaraţia Unică se depune până la 31 iulie

OFICIAL Declaraţia Unică se depune până la 31
iulie

Termenul limită până la care trebuie depusă Declaraţia Unică a fost prelungit până la data de 31 iulie, a anunţat marţi premierul Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern, anunţând că Executivul adoptă o ordonanţă de urgenţă în acest sens.

Ştiri pe aceeaşi temă

Am prelungit acest termen de la 15 martie 2019, cum era iniţial, la 31 iulie 2019. Toţi cei care îşi plătesc obligaţiile până la sfârşitul lunii iulie vor beneficia de o bonificaţie de 5% din impozitul pe venit şi din contribuţiile sociale datorate pentru anul trecut. Declaraţia Unică poate fi depusă online prin Spaţiul Privat Virtual (SPV) şi prin portalul e-guvernare”, a declarat premierul.

Totodată, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care doresc să doneze 2% sau 3,5% din impozitul pe venit, dar şi al organizaţiilor neguvernamentale beneficiare care colectează, centralizează şi depun Formularul 230, este prelungit termenul de depunere al acestui document tot până la 31 iulie 2019, a mai spus Dăncilă.

Astfel, se prorogă până la 31 iulie 2019 următoarele termene:

- termenul de depunere a Declaraţiei unice 
- termenul de depunere a Declaraţiei 230 pentru redirecţionarea a 2% sau 3,5% din impozit ; 
- termenul de plată a impozitului şi contribuţiilor sociale 
- termenul pentru acordarea bonificaţiei a doua pe 2018.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările