Guvernul a aprobat exproprierea imobilelor plasate pe coridorul aferent lărgirii Centurii de Sud a Capitalei

Guvernul a aprobat exproprierea imobilelor plasate pe coridorul aferent lărgirii Centurii de Sud a Capitalei

Foto: Arhiva Adevărul

Guvernul a aprobat exproprierea imobilelor care se află pe coridorul aferent lărgirii la 4 benzi a Centurii de Sud a Capitalei, a anunţat, miercuri premierul Florin Cîţu, la finalul şedinţei Guvernului.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Două lucruri de semnalat, două proiecte de hotărâre de Guvern - primul, privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes naţional, lărgire la 4 benzi a Centurii Bucureşti Sud. Începem exproprierea şi proiectul avansează.”, a declarat Florin Cîţu, precizând că acesta este un buget al investiţiilor ce începe a doua zi după ce a fost aprobat bugetul, informează News.ro.
 
Potrivit premierului, un al doilea proiect de hotărâre privind exproprierile se referă la Autostrada Transilvania. 

”Proiectul de hotărâre vizează declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie un coridor de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional Secţiunea 3 B - Mihăileşti - Suplacu de Barcău, din cadrul obiectivului de interes naţional Autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea, Autostrada Transilvania”, a afirmat Cîţu.
 
Prim-ministrul a adăugat: ”Şi aici continuăm cu exproprierile şi cu proiectul de autostradă, cred că despre 70 de km este vorba în acest proiect de hotărâre de guvern”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările