FOTO Autostrada Lugoj - Deva. În ce stadiu sunt lucrările la celebrul deal al „liliecilor”

FOTO Autostrada Lugoj - Deva. În ce stadiu sunt lucrările la celebrul deal al „liliecilor”

Lucrările la excavarea celebrului deal al „liliecilor” de pe traseul Autostrăzii Lugoj - Deva continuă, constructorul având în continuare foarte mult de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

De doi ani, sute de muncitori lucrează aproape zilnic la excavarea versantului de la marginea satului Şoimuş, pentru a face loc unui sector de doi kilometri din Autostrada Lugoj – Deva. Recent, a fost semnalată şi o alunecare de teren pe şantier.

Însă constructorul, asocierea SC Tehnostrade SRL – SC SPEDITION UMB SRL, a dat asigurări ferme că termenul de finalizare al execuţiei, prevăzut pentru luna august 2019, va fi respectat. Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva are în total 22,139 km care la acest moment este finalizat în proporţie de 95%.

Reprezentanţi ai Asociaţiei Pro Infrastructură au descins pe teren şi au realizat o serie de fotografii cu stadiul lucrărilor la „Dealul Liliecilor”, numit astfel după grota cu lilieci care a întârziat proiectul timp de peste un an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările