Cooperativa „Ţara Mea” vinde produse proaspete de la micii fermieri pe una dintre cele mai cunoscute platforme online

Cooperativa „Ţara Mea” vinde produse proaspete de la micii fermieri pe una dintre cele mai cunoscute platforme online

FOTO Shutterstock

Cooperativa Ţara Mea anunţă că a încheiat un nou parteneriat pentru vânzarea on-line a produselor disponibile sub brandul ”Ţara mea”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, produsele cooperativei Ţara mea vor fi disponibile on-line pe platforma e-mag, parteneriatul venind ca un răspuns la schimbarea din ce în ce mai evidentă a comportamentului de consum, respectiv creşterea comerţului online. Produsele vor fi disponibile, pe freshful.ro,  apartinand Emag Retail, începând din luna octombrie. Pe platforma e-mag, Cooperativa Ţara Mea va vinde în primă fază mezeluri feliate si ouă.

În acest an, Cooperativa Ţara Mea a extins parteneriatele cu marile magazine pe segmentul de legume şi fructe, venind astfel în sprijinul micilor producători locali, cărora le garantează siguranţa cantităţilor cultivate şi vândute. Programul include 237 de fermieri care vor asigura peste 9.000 de tone de fructe şi legume în perioada mai - octombrie 2021, existând posibilitatea să fie extins pe termen mai lung. 

“Ne bucurăm că putem să fim aproape de clienţii noştri şi că am găsit un partener puternic, aşa cum este e-mag pentru a îndeplini acest deziderat. Comerţul tradiţional rămâne încă o componentă importantă din consum , însă în ultima perioadă, şi pe fondul Pandemiei, dar şi pentru că este o evoluţie firească, e-commerce-ul a crescut semnificativ. În acest context, preocuparea noastră este nu doar să oferim românilor cele mai bune produse autohtone, ci să le şi facilităm accesul la acestea, prin preţuri decente, dar şi prin platforme adaptate cerinţelor lor” (Florin Burculescu, preşedinte Cooperativa Ţara Mea).

Planuri de viitor

Cooperativa Ţara Mea este în contact permanent cu cei mai importanţi retaileri din România şi doreşte să extindă în perioada următoare reţeaua de distribuţie a produselor din portofoliu, dar în acelaşi timp să diversifice oferta în funcţie de cerinţele partenerilor.

”Prezenţa produselor româneşti pe rafturile tuturor marilor retaileri este unul dintre cei mai importanţi paşi pe care Cooperativa Ţara mea îl face în efortul de a promova agricultura românească şi de a sprijini şi populariza munca producătorilor români. Ne dorim să fim în toate reţelele mari de magazine, cu o gamă cât mai variată de produse, şi aceasta va fi una dintre priorităţile pe termen scurt. Cu sprijinul tuturor partenerilor noştri, vrem sa ducem produsele româneşti în toate colţurile ţării” (Florin Burculescu, preşedinte Cooperativa Ţara Mea).

Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România cu peste 1.000 de fermieri membri, care desfăşoară activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie.

De la finalul anului 2016, brandul “Ţara Mea” include o gamă largă de produse - legume şi fructe, conserve, carne de porc, carne de pasăre, ouă, lactate si brânzeturi, produse de morărit si panificaţie, precum şi altele.

Cooperativa îşi desfăşoară activitatea în judeţele Arad, Braşov, Giurgiu, Satu-Mare, Buzău, Olt, Hunedoara, Galaţi, Prahova, Călăraşi şi în Municipiul Bucureşti şi asigură circa 4.000 de locuri de muncă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările