CFR Călători introduce semnal Wi-Fi gratuit în trenuri. Cum puteţi beneficia de această facilitate

CFR Călători introduce semnal Wi-Fi gratuit în trenuri. Cum puteţi beneficia de această facilitate

Programul-pilot cu semnal Wi-Fi în trenurile CFR Călători se desfăşoară pe rutele Bucureşti-Constanţa şi Bucureşti-Buzău

Începând de astăzi, pasagerii care vor călători cu cele mai recent modernizate vagoane ale CFR Călători vor avea posibilitatea de a se conecta gratuit la internet via Wi-Fi, în vagoanele marcate cu „Orange Wi-Fi“, anunţă transportatorul feroviar într-un comunicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Soluţia tehnică are la bază Orange Business WI-FI şi acces de mare viteză pentru sute de dispozitive conectate simultan. Propunerea operatorului de telefonie mobilă de a derula proiectul pilot în parteneriat a fost acceptată cu deschidere, cu atât mai mult cu cât implementarea nu a necesitat alocare de resurse financiare din partea CFR Călători“, precizează transportatorul.

Ce trenuri au semnal Wi-Fi

Indiferent de reţeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit la internet pe toată durata călătoriei, după ce, în prealabil vor completa un scurt chestionar.

Trenurile au o compunere standard de câte 5 vagoane modernizate: un vagon clasa 1, patru vagoane clasa a 2-a, şi fiecare dintre acestea va avea semnal Wi-Fi.

Un serviciu aşteptat de clienţi

„Dincolo de provocările pe care le întâmpinăm în activitatea noastră, încercăm ca printr-o politică de îmbunătăţire a serviciilor să satisfacem într-o măsură cât mai mare aşteptările pasagerilor.
Suntem în contact cu oamenii şi considerăm că este important pentru clienţi să aibă acces la servicii diversificate, în pas cu evoluţia noilor tehnologii. Wi-Fi-ul în tren face parte din gama aşteptărilor pe care o parte dintre clienţii noştri ştim că le au. Acest proiect de test vine tocmai în întâmpinarea lor“, a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei, cfrcalatori.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările