Ce proiecte de retail se deschid în septembrie

Ce proiecte de retail se deschid în septembrie

Piaţa de retail a avut în acest an două mari deschideri de centre comerciale, Coresi Shopping Resort în Braşov şi Mega Mall în Bucureşti, iar în luna septembrie urmează alte trei inaugurari importante. Ce aduce începutul toamnei în retail?

Ştiri pe aceeaşi temă

Pipera Plaza
 
În septembrie urmează să se inaugureze prima fază a proiectului Pipera Plaza. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, una dintre cele mai mari companii imobiliare din Europa Centrală şi de Est, specializată pe dezvoltare imobiliară comercială, şi omul de afaceri Marius Ivan.
 
Iniţial, prima fază urma să se deschidă în luna mai, însă deschiderea s-a reprogramat pentru luna septembrie. În această primă etapă se vor da în folosinţă 7.500 mp, peste 98% din spaţiu fiind închirat. Chiriaşul ancoră este Lidl, care va deschide un supermarket de 2.200 mp, cel mai mare de până acum din reţea. Printre numele care vor deschide în Pipera Plaza se mai număra şi Starbucks, Salad Box, Old Brick Pub, Tip Top, Pizza Bonita, Sensiblu sau Zoot, care va inaugura aici primul magazin din România. 
  
 DM Drogerie Markt, Pepco şi Takko se număra de asemenea printre chiriaşi, iar PetMag va deschide un concept store, care va fi primul pet shop de mari dimensiuni din cadrul reţelei. Compania are în plan ca până la finalul anului să inaugureze şi fază a doua a proiectului, suprafaţa de retail din Pipera Plaza dublându-se după deschiderea acestei de-a doua etape. 
  
 Printre celalalte branduri care vor deschide în Pipera Plaza se mai număra şi...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările