Starbucks închide trei cafenele în Bucureşti, dar deschide o nouă unitate la parterul Hanului lui Manuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanţul de cafenele Starbucks, prezent pe piaţa locală din 2007, va închide unităţile din Piaţa Victoriei – Clădirea de birouri America House – şi din Promenada Mall din Floreasca, după ce a tras obloanele în AFI Palace Cotroceni, dar va deschide o nouă unitate la parterul Hanului lui Manuc.

În AFI Cotroceni, locul cafenelei Starbucks urmează să fie luat de Brioche Doree, brandul de cafenele adus pe piaţa locală de directorul şi acţionarii grupului Kenvelo împreună cu un partener francez, potrivit zf.ro. 

„Planul companiei cuprinde extinderea unităţilor existente din Sun Plaza Bucureşti şi din ţară (Cluj-Napoca şi Timişoara), dar şi închiderea unor locaţii cu potenţial redus din Bucureşti, precum America House şi Promenada“, spun oficialii companiei, citaţi de zf.ro.

Compania anunţă însă şi planuri de expansiune, la parterul Hanului lui Manuc în Piaţa Unirii, la Iaşi – unde nu era prezent - în 2014. Pentru anul viitor, în primul trimestru, sunt planificate deschideri în zonele Floreasca, Calea Victoriei şi Upground Pipera.

Citiţi mai multe pe zf.ro.

Mai puteţi citi:

[<a href="//storify.com/adinavlad/starbucks" target="_blank">View the story "Starbucks" on Storify</a>]

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite