Articol publicitar

Soluția completă E.ON cu panouri fotovoltaice pentru independenţa energetică a casei tale

Alimentarea casei cu energie de la soare este soluția din surse regenerabile cu cea mai rapidă creștere din lume. Este mult mai ușor să instalezi o soluție alternativă de producere a energiei, nepoluantă și cu potențial nelimitat, care te ajută să reduci costurile și emisiile de CO2 din atmosferă. Poți deveni foarte simplu prosumator cu ajutorul E.ON.

image

Un sistem fotovoltaic de 3 kW poate produce, în medie, 3.500 de kWh/an, acesta fiind necesarul de consum pentru o locuință medie din România și care asigură independența energetică a beneficiarului. Sistemele fotovoltaice sunt fiabile și nu au întotdeauna nevoie de lumina directă a soarelui, ele pot genera electricitate chiar și atunci când este înnorat.

E.ON vine cu o ofertă unică pe piață, o soluție completă cu panouri fotovoltaice dedicată clienților casnici: E.ON Solar Home, disponibilă în județele Alba, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, București, Caraș-Severin, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș și Vaslui.

Soluția E.ON Solar Home include atât instalarea echipamentului, cât și furnizarea și poate fi contractată pe unul, trei, cinci sau șapte ani, cu plata în rate lunare fixe. Panourile fotovoltaice instalate pot fi disponibile în configurații monofazate, trifazate și cu puteri instalate de la 3 kW la 15 kW; dar și de la 3 kW la 60 kW, în special pentru IMM-uri. În ultima perioadă, clienții rezidențiali au accesat toată gama de putere disponibilă, iar o bună parte dintre ei s-au orientat spre instalarea panourilor fotovoltaice cu puteri cuprinse între 5 și 8 kW.

Specialiștii E.ON evaluează locul de consum, pregătesc proiectul tehnic, obțin avizele necesare, aduc sistemul de panouri fotovoltaice și îl instalează, asigură mentenanța lui și verifică instalația electrică, totul în baza contractului cu viitorul prosumator.

Majoritatea sistemelor de panouri fotovoltaice sunt proiectate pentru a se potrivi nevoilor zilnice de consum de energie ale beneficiarilor. E.ON Solar Home vine cu panouri ce pot fi amplasate pe orice tip de acoperiș, dar pentru un randament maxim este ideal ca unghiul de înclinare al acestora să fie de 30 de grade, cu orientare spre sud și să nu fie umbrite de copaci sau clădiri înalte. Randamentul poate fi similar și dacă sunt instalate pe acoperișuri orientate către est sau vest.

image

Este timpul să te alături comunității prosumatorilor E.ON

E.ON Solar Home este soluția destinată celor care vor să devină prosumatori, să producă energie verde din energia solară și să își reducă consumul de electricitate din rețea, protejând în același timp mediul. Surplusul de energie electrică rezultat din panourile fotovoltaice este injectat în rețea și este achiziționat de către E.ON, în calitate de furnizor. Astfel, nimic din ce produce prosumatorul nu este irosit, iar clientul obține o reducere a cheltuielilor cu factura de electricitate.

Vestea bună pentru viitorii prosumatori este că aceștia pot adăuga o baterie de stocare a energiei și pot avea propria rezervă de energie solară. E.ON Energie România oferă și o soluție de stocare a energiei produsă de panourile fotovoltaice pentru consumul propriu, prin baterii.

Sistemul propus este hibrid – on-grid sau off-grid – și are o garanție de 10 ani, acordată de producător. Are capacitatea de a livra energie atunci când producția panourilor solare este mică sau inexistentă și poate prelua consumul de energie electrică atunci când alimentarea din rețea este întreruptă.

Primul pas pentru cei care doresc să devină mici producători de energie este să acceseze site-ul eon.ro și să solicite o ofertă. E.ON încurajează toți clienții să aleagă factura electronică în locul celei tipărite, pentru a contribui la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite