Site-ul CFR Călători nu va mai funcționa luni noapte spre marți, din cauza unor lucrări de mentenanță

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul CFR Călători nu va mai funcționa în intervalul orar 23:00 - 04:00 în noaptea de dintre 6 și 7 noiembrie, perioadă în care societatea Informatică Feroviară va executa lucrări de mentenanță la echipamentele de comunicații informatice, după cum anunță compania de transport.

tren CFR Călători
Site-ul CFR Călători nu va mai funcționa în această noapte, din cauza unor lucrări de mentenanță

În acest context, emiterea legitimaţiilor de călătorie la casele de bilete în intervalele menţionate se va face fără rezervare şi fără anticipaţie, emiterea legitimaţiilor de călătorie în tren se va face fără rezervarea locului iar emiterea legitimaţiilor de călătorie prin sistemul online va fi întreruptă atât pentru traficul local cât şi internaţional. De asemenea, cumpărarea biletelor de la automatele de vânzare din gări se va putea face doar pentru trenuri fără regim de rezervare, iar emiterea Cardurilor "Tren Plus" va fi temporar suspendată.

„Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea. Activitatea de informare şi vânzare bilete va fi realizată prin personalul nostru de la casele de bilete din gări. Informaţii despre circulaţia trenurilor pot fi obţinute şi telefonic la numărul 021/9521. Le recomandăm tuturor clienţilor noştri să achiziţioneze bilete în afara acestui interval orar şi le mulţumim pentru înţelegere”, se spune într-un comunicat al CFR Călători. 

Nu este prima dată în ultimele luni când platforma CFR Călători nu funcționează

Sitemul pentru rezervarea locurilor a fost întrerupt și în data de 4 octombrie, între orele 00:00 și 12:00, de asemenea, pentru realizarea unor lucrări complexe de mentenanță. 

La acel moment, emiterea legitimațiilor de călătorie s-a putut realiza strict la casele de bilete, și numai pentru ziua respectivă, fără anticipație, și prin sistemul online sau la automatele amplasate în stații, însă numai pentru trenurile fără regim de rezervare.

În plus, în această perioadă de 12 ore, emiterea cardurilor „Tren Plus” a fost sistată.

CFR Călători a lansat pe data 24 iunie 2021 aplicația mobilă prin care care utilizatorii au acces rapid la achiziţionarea legitimațiilor de călătorie standard, dus-întors, dar şi posibilitatea selectării paturilor pentru vagoanele de dormit sau tip cuşetă, adăugării biletelor pentru animale de companie sau pentru bicicletă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite