Sistemul de rezervare a locurilor pentru biletele de tren CFR va fi întreruptă miercuri timp de 12 ore

0
Publicat:

CFR Călători a anunțat faptul că sistemul pentru rezervarea locurilor va fi întrerupt miercuri, pe data de 4 octombrie, între orele 0:00 și 12:00. Sistemul va fi întrerupt pentru realizarea unor lucrări complexe de mentenanță.

gara de nord, tren în stație, calatori cu bagaje pe peron
Sistemul de rezervare a locurilor pentru biletele de tren CFR va fi întreruptă miercuri

CFR Călători informează că, în data de 4 octombrie 2023, în intervalul orar 0:00 şi 12:00, pentru realizarea unor lucrări complexe de mentenanţă la echipamentele centrale ale Sistemului Naţional de Rezervare, achiziţionarea biletelor cu rezervare de loc va fi întreruptă”, precizează CFR Călători.

Astfel, emiterea legitimaţiilor de călătorie în intervalul orar 00:00 - 12:00, din data de 4 octombrie 2023 se va face: la casele de bilete fără rezervarea locului, numai pentru ziua curentă, fără anticipaţie, prin sistemul online şi la automatele amplasate în staţii numai la trenurile fără regim de rezervare.

De asemenea, se va suspenda emiterea cardurilor „Tren Plus” în acest interval orar.

Reamintim pasagerilor CFR Călători că pot cumpăra bilete cu anticipaţie şi au la dispoziţie următoarele canale de vânzare: aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store şi Huawei AppGallery); automatele de vânzare bilete din gări; online de pe cfrcalatori.ro; casele de bilete din gări, agenţii de voiaj CFR Călători şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, se mai arată în comunicatul companiei.

Aplicația CFR este lansată din vara anului 2021

CFR Călători a lansat pe data 24 iunie 2021 aplicația mobilă prin care care utilizatorii au acces rapid la achiziţionarea legitimațiilor de călătorie standard, dus-întors, dar şi posibilitatea selectării paturilor pentru vagoanele de dormit sau tip cuşetă, adăugării biletelor pentru animale de companie sau pentru bicicletă.

Pentru început, aplicația a fost disponibilă doar pe Android, însă acum aceasta este disponibilă pe toate sistemele de operare, fie Android sau IOS.

Pentru o achiziţionare rapidă a biletelor de tren, aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online" oferă următoarele funcţionalităţi: confirmarea email-ului direct în aplicaţie - deschiderea unui email din care se va accesa direct aplicaţia pentru confirmarea înregistrării sau resetarea parolei; autentificarea pe o perioadă nedeterminată, chiar şi după actualizări ale aplicaţiei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite