Schimbări în avioanele Ryanair. Mai multe scaune şi mai mult loc pentru picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile scaune pe care compania aeriana Ryanair planifică să le instaleze sunt mai subţiri decât cele care se găsesc în prezent la clasa economy, permiţând aeronavelor un număr de 197 de locuri faţă de 189 câte există în prezent. Totodată, noile scaune vor oferi cu 2.5 centrimetri mai mult spaţiu pentru picioare, relatează The Telegraph.

Totuşi, un lucru care va lipsi în continuare va fi un compartiment în care călătorii să-şi poată pună bunurile, neexistând buzunare pe spatele scaunelor. Astfel, pasagerii vor trebui să-şi ţină în mâini portofelul, cărţile sau sticlele cu apă. Potrivit companiei, motivul pentru care nu există astfel de compartimente este pentru eficientizarea timpului, întrucât angajaţii ar avea de verificat şi curăţat un lucru în plus.

Totodată, un alt factor luat în considerare este greutatea totală a aeronavei, care cu cât este mai grea, cu atât consumă mai mult combustibil, care reprezintă cea mai mare cheltuială pentru companiile aeriene.

image

În 1980, directorul executiv de la American Airlines, Robert Crandall, a dezvăluit că a economisit 40.000 de dolari într-un an, doar prin eliminarea unei măsline din salatele servite la bord.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite