Romgaz ar putea prelua ELCEN, cu tot cu disputa cu fostul RADET şi Primăria Capitalei DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romgaz ar putea deveni proprietarul producătorului de energie termică ELCEN din Bucureşti, companie aflată în insolvenţă, potrivit unei note semnate de Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

Astfel, Romgaz ar ajunge în situaţia de a prelua nu doar simple active, ci şi lupta continuă cu rău-platinica Termoenergetica, fostul RADET, şi Primăria Capitalei, scrie Hotnews

ELCEN nu-şi primeşte banii pentru energia termică furnizată în Capitală, ajungând la rândul ei să aibă datorii de peste 500 milioane de lei către Romgaz.

Mai exact, sunt datorii acumulate deoarece nu a plătit pentru gazele furnizate de Romgaz, folosite la producerea de energie termică.

La nici un an de la preluarea activităţii RADET, compania municipală Termoenergetica a adunat datorii de peste 400 milioane de lei la ELCEN, producătorul de energie termică. Altfel spus, compania primăriei se comportă la fel ca fostul RADET: Nu plăteşte energia termică. Reamintim că RADET intrase în faliment după ce a acumulat datorii de 3,7 miliarde lei la ELCEN.​

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite