Ramona Mănescu se plânge că a fost stresată cu ameninţări în timpul mandatului de ministru la Transporturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Transporturilor Ramona Mănescu (PNL) afirmă că "presiunile sunt o realitate" la Ministerul Transporturilor şi că s-a confruntat pe perioada mandatului cu ameninţări şi încercări de intimidare. Mănescu a refuzat să ofere însă detalii despre persoanele în cauză.

"Pe durata mandatului meu s-a aplicat legea, iar atunci când am constatat încălcarea acesteia au fost destituiţi funcţionari, aşa cum bine ştiţi, sau consilii de administraţie, indiferent de presiunile care s-au făcut.
După cum aţi observat şi din ancheta în curs de desfăşurare la CFR Marfă, presiunile sunt o realitate la Ministerul Transporturilor şi sunt exercitate în principal de acele grupuri care au fost deranjate de acţiunile mele. Sper ca aceste grupuri să nu se folosească de acest prilej pentru a-şi recupera poziţiile.
Indiferent de presiunile şi ameninţările pe care le-am primit, şi nu au fost puţine, indiferent de modul în care s-a încercat intimidarea mea, vă spun că nu mi-a fost teamă să continui schimbările şi sper ca acest lucru să se întâmple în continuare cu cel care va veni după mine
", a spus fostul ministru al Transporturilor.

Dan Şova, invitat să continue proiectele de la Transporturi

Ramona Mănescu a susţinut miercuri o declaraţie de presă, de 15 minute, în care a făcut un bilanţ al mandatului de şase luni la conducerea Ministerului Transporturilor.

A trecut în revistă principalele proiecte în care s-a implicat şi a cerut ca noul ministru să le continue. Pentru Transporturi este dat ca sigur că Dan Şova (PSD) va prelua funcţia de ministru.

Ea a mulţumit premierului pentru sprijinul acordat în Guvern, precum şi colegilor din Cabinet, instituţiilor statului şi funcţionarilor din minister cu care a avut o colaborare foarte bună.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite