Proiecte de case cu etaj. Cât te costă o locuinţă la cheie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiecte de case cu etaj. Românii sunt interesaţi de locuinţele cu mansardă locuibilă
Proiecte de case cu etaj. Românii sunt interesaţi de locuinţele cu mansardă locuibilă

Constructorii spun că pentru a duce la bun sfârşit un proiect de casă cu etaj ar fi nevoie de un buget între 50.000 şi 75.000 de euro. Desigur, în acest preţ nu este inclus şi terenul.

Atunci când se gândesc să-şi construiască o locuinţă, românii sunt foarte interesaţi de proiecte de case cu etaj. În general, cele mai căutate proiecte de case cu etaj sunt cele cu mansardă locuibilă.

Constructorii spun că sunt preferate astfel de proiecte pentru că au costuri mai mici. De asemenea, un proiect de casă cu etaj presupune şi faptul că amprenta pe sol va fi mai redusă, prin urmare va fi şi curtea un pic mai mare. 

Am consultat specialişti din piaţa imobiliară şi constructori şi am făcut un top al celor trei cele mai populare proiecte de case cu etaj, în funcţie de suprafaţa lor. Pentru a avea la cheie o astfel de casă, trebuie să aveţi un buget cuprins între 50.000 de euro şi 75.000 de euro.

Cele mai cerute proiecte de case cu etaj

Iată cele mai populare trei proiecte de case cu etaj, în funcţie de suprafaţă:

Proiecte de case cu etaj. Suprafaţă de 120 de metri pătraţi. Potrivit specialişti, estimativ, o astfel de casă ar costa în jur de 50.000 de euro. Are 100 de metri pătraţi utili. Într-un astfel de proiect de casă cu etaj ar intra la parter o verandă, o baie, living spaţios, bucătăria, o cămară şi terasa. La etaj sunt două dormitoare şi o baie spaţioasă.  

Proiecte de case cu etaj. Suprafaţa de 130 de metri pătraţi. Preţul estimativ este de 60.000 de euro. De obicei, un astfel de proiect de casă cu etaj există la parter o verandă, hol, un mic dresing, baie de serviciu, living, bucătărie spaţioasă, cămară şi o terasă. La etaj sunt trei dormitoare, o baie, living şi două balcoane. 

Proiecte de case cu etaj. Suprafaţa de 160 de metri pătraţi. Preţul estimativ este de 75.000 de euro. Are în jur de 130 de metri pătraţi utili. Are la parter o verandă, baie de serviciu, bucătărie, living, cămară şi terasă. La etaj sunt trei dormitoare spaţioase, două şi băi şi două balcoane. 

Datele acestor proiecte de case cu etaj sunt estimative, iar preţurile pot creşte semnificativ în funcţie de finisajele pe care le doriţi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite