Priorităţi bugetare: maşini, mobilier şi repararea unei clădiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape un milion de lei vor da trei ministere, din bani publici, pentru achiziţionarea de maşini, mobilier şi reparaţia unui imobil, potrivit unor anunţuri publicate pe SEAP, Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, Ministerul Finanţelor Publice şi Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene vor cheltui, în total, 935.600 de lei pe contracte ce vizează achiziţia de maşini, mobilier şi mentenanţă pentru un imobil.

Maşini de peste 300 mii lei

Ministerul Muncii a lansat o procedură de licitaţie prin care vrea să îşi reînnoiască parcul auto. Altfel spus, Ministerul îşi cumpără maşini în valoare de 335.250 de lei. Ministerul a stabilit drept criteriu de atribuire al contractului cel mai bun raport calitate-preţ. Data limită de depunere a ofertelor este 19 iulie, ora 15:00. 

Servicii de mentenanţă pentru un imobil

Şi Ministerul Finanţelor Publice a început o procedură de licitaţie deschisă pentru a încheia un contract de achiziţii publice, în vederea achiziţionării unor servicii de mentenanţă pentru un imobil, cu o valoare estimată la 348.250 lei. Ministerul vrea să cumpere servicii de mentenanţă pentru asocierea contractantă formată din MFP (reprezentant al asocierii) şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) pentru imobilul din Bd. Mircea Voda nr. 44, bl.M17, sector 3, Bucureşti. Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, data limită până la care pot fi depuse ofertele este 17 iulie 2017, ora 15.00.

Mobilier pentru personal                                                

Şi Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene vrea să încheie un un acord cadru în vederea achiziţionării de mobilier pentru personalul Agenţiei de Management pentru Programul Operaţional Regional, în valoare de 252.100 lei. Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, ofertele putând fi depuse până la data de 13 iulie 2017, ora 15.00.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite