Poşta Română anunţă când va plăti pensiile în decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
postas pensie

Poşta Română a anunţat joi când va plăti pensiile în luna decembrie, afirmând că va face acest lucru „după recepţionarea integrală a viramentelor bancare din partea Casei Naţionale de Pensii Publice”.

„Poşta Română va distribui, la timp, pensiile şi drepturile sociale aferente lunii decembrie, după recepţionarea integrală a viramentelor bancare din partea Casei Naţionale de Pensii Publice”, au afirmat reprezentanţii companiei. 

Toţi angajaţii poştali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor şi drepturilor sociale cuvenite populaţiei în luna decembrie. Poşta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distriburii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale. 

„Poşta Română dispune de cel mai de preţ capital, şi anume oamenii profesionişti, dedicaţi şi de încredere, care au demonstrat că sunt aproape de clienţi şi care vor depune toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor în termenele prevăzute, indiferent de situaţiile dificile pe care le-am putea întâmpina. Luna decembrie este una specială şi, ca atare, nu vom dezamăgi”, a declarat Valentin Ştefan, Directorul General al Poştei Române.

Poşta Română asigură că va rămâne acelaşi partener social strategic atât pentru instituţiile statului, cât mai ales pentru cetăţenii din această ţară, bazându-şi dezvoltarea pe modernizare, informatizare şi digitalizare, dar, în acelaşi timp, şi pe contactul direct cu societatea românească, care obligă la recunoaşterea realităţilor prezentului.

“Lipsa bancomatelor în aproximativ 70% din comunele din România şi gradul mic de educaţie financiară în rândul populaţiei îmbătrânite sunt realităţi cu care ne confruntăm, zi de zi, de aceea vom fi mereu aproape de toate categoriile sociale pe care le deservim, adaptându-ne permanent la nevoile tuturor românilor”, a conchis Valentin Ştefan, Directorul General al Poştei Române.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite