Planuri mari la AFI Palace Cotroceni: mallul va fi extins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AFI a implementat ;i anul acesta câteva schimbări în mixul de chiriaşi FOTO Adevărul
AFI a implementat ;i anul acesta câteva schimbări în mixul de chiriaşi FOTO Adevărul

Printre planurile de dezvoltare ale AFI Europe pe plan local se numără şi extinderea mallului AFI Cotroceni, unul dintre cele mai puternice proiecte de retail din România.

“Avem planuri mari pentru anul viitor la AFI Cotroceni: vrem să extindem centrul comercial, să mutăm chiriaşi, să aducem mai mulţi retaileri în centrul comercial”, a declarat pentru wall-street.ro David Hay, CEO al AFI Europe. Despre planul de a extinde mallul AFI Cotroceni, Hay nu a dat multe detalii, dar a menţionat că va fi vorba de adăugarea a câteva mii de mp de spaţii comerciale, atât pentru noi retaileri, cât şi pentru extinderi.

O provocare pentru acest an în AFI Palace Cotroceni este sala de fitness din centrul comercial, care suferă pentru că sunt prea mulţi oameni care vin. “Trebuie ori să extindem sala, ori să facem alta pentru că este mare nevoie. Sper să finalizăm foarte curând”, a mai spus David Hay, care a explicat că acest lucru a fost determinat de deschiderea celor două clădiri de birouri din AFI Park, de lângă centrul comercial. “Sunt 2.500-3.000 de angajaţi în birourile AFI Park, oameni tineri, mulţi sub 25 de ani, foarte orientaţi pe sănătate, care vor să meargă la sală”, explică Hay.

Citeşte pe wall-street.ro mai multe despre planurile de extindere ale mall-ului AFI Cotroceni 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite