Oferte la tIMOn: mobilă sau maşină cadou la cumpărarea unei locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii pot cumpăra la Târgul Imobiliar Internaţional (tIMOn), care se desfăşoară în perioada 20-23 octombrie în Piaţa Constituţiei din Capitală, locuinţe cu până la 15% mai ieftine şi pot primi cadou, la achiziţie, mobilă sau o maşină.

Locuinţele scoase la vânzare în cadrul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), care are loc în acest sfârşit de săptămână în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, au preţuri medii de 65.000 de euro, cu până la 15% mai mici decât preţul de vânzare în afara acestui eveniment. 

Dezvoltatorii imobiliari vin la această ediţie a târgului cu oferte inedite: mobilă, loc de parcare sau maşină cadou la achiziţionarea unei locuinţe, reduceri de până la 60.000 de euro pentru o vilă sau schimbul locuinţei vechi cu una nouă. De asemenea, o premieră o constituie prezenţa la târg a unui constructor de structuri metalice. 

Cea mai mare reducere de la târg

Cea mai mare reducere de la tIMOn este de 60.000 de euro, adică de aproape 13%, întrucât preţul este redus de la 475.000 de euro la 415.000 de euro. Este vorba despre o vilă formată din două corpuri, parter plus un etaj, respectiv parter plus două etaje, şi este amplasată în zona Colentina-Doamna Ghica din Bucureşti. Suprafaţa totală a vilei este de 1.000 de metri pătraţi şi dispune de şapte camere şi de cinci băi. 

De asemenea, dezvoltatorul Magecon vine la târg cu reduceri cuprinse între 3.000 şi 30.000 de euro. Ofertele sunt valabile pentru cei care achiziţionează un apartament din cadrul proiectului Magecon Residence, situat în zona Olteniţei-City Mall din Capitală. Astfel, preţurile pornesc de la 30.000 de euro pentru un studio şi ajung până la 150.000 de euro pentru un apartament cu trei camere. Toţi ceilalţi dezvoltatori imobiliari prezenţi la târg oferă reduceri de preţ pentru contractele semnate în cadrul evenimentului. 

Dezvoltatorul RealTime oferă celor care vor să cumpere o locuinţă în proiectul Next Home Viitorului posibilitatea de a-şi rezerva locuinţa cu numai 100 de lei, în condiţiile în care, în unele cazuri, taxa de rezervare este cuprinsă între 1.000 şi 30.000 de euro. Această ofertă îi ajută pe cei care vor, de exemplu, să acceseze un credit ipotecar sau „Prima Casă“, până la momentul semnării precontractului. Proiectul este amplasat în zona Eminescu-Dacia şi include 86 de apartamente în trei clădiri. Preţurile apartamentelor pornesc de la 44.100 de euro pentru un studio, de la 75.600 de euro pentru două camere şi de la 98.000 de euro pentru trei camere. 

O maşină Mini One cadou

Fiecare cumpărător din ansamblul Decebal Tower care semnează rezervarea în perioada târgului va primi cadou o maşină Mini One. Imobilul este constituit din 20 de apartamente de lux de două, trei şi patru camere (situate la etajele trei-nouă) şi un penthouse, dar şi din birouri, situate la parter şi la primele etaje ale clădirii. Suprafaţa apartamentelor este cuprinsă între 115 şi 121 de metri pătraţi în cazul celor de două camere, de 209-305 metri pătraţi pentru trei camere şi de 271-429 de metri pătraţi pentru patru camere. 

De asemenea, de la târg nu lipsesc dezvoltatorii imobiliari care oferă cadou, la achiziţionarea unei locuinţe, un loc de parcare, dar nici cei care vând apartamentele gata mobilate şi utilate. 

Cea mai ieftină locuinţă – 17.000 de euro

Cea mai ieftină locuinţă de la târg este reprezentată de o garsonieră cu o suprafaţă de 34 de metri pătraţi, din zona Fundeni, vândută de compania imobiliară New City Residence cu 17.000 de euro, TVA inclus. De asemenea, acelaşi ansamblu rezidenţial scoate la vânzare şi cele mai ieftine apartamente de două camere (46 de metri pătraţi) şi de trei camere (74 de metri pătraţi), cu preţuri de la 22.900 de euro, respectiv 57.000 de euro. 

Cea mai scumpă locuinţă – 2,5 milioane de euro

Cea mai scumpă locuinţă scoasă la vânzare în această ediţie a tIMOn este o vilă de lux – Nature Getaway, situată în localitatea Măgura din judeţul Buzău. Cu un preţ de vânzare la târg de 2,5 milioane de euro, vila de lux a fost proiectată de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construită din buşteni de pin, pietre din Alpii Francezi şi ardezie din Norvegia şi Brazilia. Imobilul include o piscină interioară de 22 de metri, sauna, jacuzzi şi zonă de fitness. Proprietatea include 10 hectare de pajişte, două lacuri şi o livadă, dar şi o pădure de stejari, cireşi şi lămâi, de aproximativ 50 de hectare, potrivit informaţiilor de pe Imoteca.ro, compania care vinde imobilul. Domeniul are patru clădiri – casa principală, cu o suprafaţă utilă de 1.200 de metri pătraţi, utilată şi mobilată, ferma, casa paznicilor şi garajul. 

Grădina de la bloc

Proiectul Valetta Residence, vândut exclusiv de Imoteca, va cuprinde 186 de apartamene de două, trei şi patru camere şi este localizat în zona de nord a Bucureştiului, pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti. Pe acoperişurile celor şase blocuri vor exista grădini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj. 

Apartamentele de două camere vor avea suprafeţe cuprinse între 55 şi 64 de metri pătraţi utili, cu preţuri între 61.500 şi 74.000 de euro plus TVA. Pentru trei camere, suprafeţele variază între 70 şi 85 de metri pătraţi utili, iar preţurile între 75.500 şi 95.500 de euro plus TVA, în timp ce pentru patru camere, între 91 şi 113 metri pătraţi utili, preţurile pornesc de la 106.000 euro plus TVA şi ajung la 120.000 de euro plus TVA.

Şoproane de la 6.400 de euro

În premieră, un constructor de şoproane vine la un târg imobiliar. Astfel, sopronul.ro vine cu soluţii de structuri metalice, de la kit pentru instalare până la hale la cheie. Este vorba despre structuri metalice de mari şi mici dimensiuni, cu montare rapidă, cu preţuri ce pornesc de la 6.400 de euro. „Proiectăm, livrăm şi montăm structuri metalice ce pot fi folosite în domeniul agricol, ca spaţiu de depozitare sau ca hale de producţie, dar care sunt mai ieftine şi mai uşoare cu 10-15% decât halele standard. De exemplu, preţul pentru un şopron care are şapte metri deschidere, 12 metri lungime şi acoperiş din tablă cutată, este de 6.400 de euro, TVA inclus“, a declarat Andrei Roman, reprezentantul companiei.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite