O mare companie îşi relochează o parte din producţie din Marea Britanie la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona de producţie a fabricii Delphi din Iaşi

Compania Delphi Technologies, cu sediul în Londra, furnizor de soluţii avansate de propulsie pentru producătorii de autovehicule, transferă spre Iaşi o parte din activităţile fabricii din Sudbury (Marea Britanie).

În Iaşi, Delphi Technologies are o fabrică pentru pompe de înaltă presiune şi injectoare pentru industria auto, scrie profit.ro.

„Producţia fabricii din Sudbury, Marea Britanie, va fi împărţită în trei părţi. O parte din ea se duce la Izmir, Turcia, o alta merge la Iaşi, România. Şi o parte din ea merge la Stonehouse, Anglia”, a declarat recent directorul executive Richard F. Dauch, citat de fool.com, precizând că echipamentele vor fi mutate şi oamenii vor fi instruiţi până la jumătatea acestui an.

Delphi Technologies, unul dintre liderii pieţei de furnizori pentru soluţii avansate de propulsie pentru producătorii de autovehicule, a deschis anul trecut primul centru IT, global multidisciplinar, la Bucureşti.

Noua investiţie este localizată în campusul Globalworth din Pipera.

În România, Delphi Technologies deţine o unitate de producţie, în Iaşi. Aici, sunt fabricate pompe de înaltă presiune (benzină/motorină) şi injectoare pentru industria auto.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite