Articol publicitar

Nou trend în România pe piaţa de credite: creditul prin SMS

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ferratum

Microcreditele prin SMS au devenit o nouă modă printre românii care au nevoie urgentă de bani pentru anumite nevoi personale. Barierele prin care putem obţine astăzi un împrumut de acest gen sunt mult mai puţin descurajatoare decât în trecut datorită tehnologiei care prin dezvoltarea ei continuă a simplificat radical procesul de creditare.

Ferratum, de exemplu, este una dintre companiile care oferă servicii de împrumut rapid prin telefon, online şi bineînţeles, prin SMS . Recunoscută pentru uşurinţa prin care poţi solicita din orice oraş o anumită sumă de bani, foarte rapid şi fără acte,  compania mai sus amintită pune la dispoziţia clienţilor săi un serviciu care se bucură de un succes tot mai mare printre români: creditele prin SMS.

                Condiţiile pentru a beneficia de acest serviciu sunt următoarele: trebuie să fii la al doilea împrumut rapid şi să foloseşti acelaşi număr de telefon. Dacă pentru primul împrumut e nevoie doar să furnizezi datele tale din buletin, email-ul şi numărul de telefon, la al doilea împrumut nu ţi se vor cere niciun fel de date suplimentare indiferent dacă alegi să faci cererea prin SMS sau pe altă cale.           

Totuşi, creditul prin SMS este o soluţie extrem de practică pentru persoanele care nu dispun de prea mult timp sau care nu au posibilitatea de a intra pe internet ori de a vorbi la telefon într-un anumit moment. Ascensiunea de care se bucură utilizarea acestei metode constă în comoditatea şi confortul sporit de care beneficiază persoanele care apelează la creditele prin SMS.

                Marius Solescu, manager Ferratum România, ne-a comunicat faptul că în ceea ce priveşte numărul creditelor prin SMS, trendul este unul ascendent: “Ne bucurăm să vedem o creştere tot mai mare a numărului de români care după primul împrumut se folosesc de posibilitatea de creditare super-rapidă prin SMS. Este ceva relativ nou pentru România, dar asta se pare că nu descurajează pe nimeni şi oamenii încep să vadă avantajele inerente acestei modalităţi de creditare pe termen scurt. Deoarece banii pe care îi oferim sunt destinaţi urgenţelor de orice fel, am considerat că e important să simplificăm procedurile şi să livrăm cât mai rapid suma dorită oricui, în orice oraş din ţară.”

                Grupul Ferratum a fost creat în 2005 şi şi-a început activitatea mai întâi pe piaţa din Finlanda, dar în acest moment oferă servicii de împrumuturi rapide online şi prin telefon în 19 ţări din toată lumea. Astfel, putem anticipa o tot mai mare popularitate a serviciilor de genul acesta în viitorul apropiat, iar faptul că românii care au urgent nevoie de bani aleg să se împrumute în număr cât mai mare pe căi absolut legale şi sigure nu poate fi decât un lucru bun.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite