Musk: SUA au devenit un paradis pentru cei mai periculoși criminali din lume

0
Publicat:

Antreprenorul a subliniat că oricine poate scăpa de acte și poate trece granița de sud a Statelor Unite, cerând ulterior azil în țară.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Politicile de imigrare ale actualei administrații americane au transformat Statele Unite într-un paradis pentru cei mai periculoși criminali din întreaga lume. Această opinie a fost exprimată de Elon Musk.

Abilitatea de a scăpa de actul de identitate, de a trece granița de sud [a SUA] și de a solicita „azil” a transformat America într-un paradis pentru cei mai periculoși criminali din lume”, a scris el pe X (fostul Twitter).

Situația cu migrația ilegală a fost subiectul controverselor între statele din sud și guvernul federal de câțiva ani. Cea mai tensionată situație s-a dezvoltat în statul Texas, care este condus de guvernatorul republican Greg Abbott, care pledează pentru măsuri dure de stopare a migrației ilegale și se pronunță împotriva politicii actualei administrații americane în această materie. Musk și-a exprimat anterior sprijinul pentru Abbott și i-a cerut șefului Departamentului de Securitate Internă al SUA, Alejandro Mayorkas, să demisioneze, acuzându-l că acceptă migrația ilegală. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite