Articol publicitar

MokaTrans, firma de transport colete în Anglia ce oferă servicii ireproşabile

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
mokatrans

Mulţi dintre românii rămaşi în ţară au cel puţin o cunoştinţă plecată la studiu şi în special la muncă în Anglia, stilul de viaţă şi economia acestei ţări atrăgându-i pe majoritatea.

Acesta este şi motivul pentru care serviciile de transport a coletelor către şi din această ţară s-au dezvoltat atât de mult în ultima perioadă. MokaTrans este o astfel de firma de transport colete in Anglia la care un număr mare de clienţi alege să apeleze.

Pentru a cunoaşte cât mai bine activitatea companiei MokaTrans, am discutat cu un reprezentant al acesteia despre principalele servicii, caracteristici şi beneficii pe care aceasta le oferă.

Cum a luat naştere compania MokaTrans?

MokaTrans a fost înfiinţată în anul 2014, principalul scop fiind acela de a crea o legătură între românii plecaţi în diaspora, mai exact în Anglia, şi rudele sau prietenii acestora rămaşi în ţară. Bazându-ne pe principalele nevoi ale oamenilor, ne-am dorit să dezvoltăm un serviciu de coletărie rapid şi care să ajute la eficientizarea întregului proces de preluare şi livrare a coletelor din România în Anglia sau chiar retur.

Care sunt principalele trei beneficii pe care compania le oferă clienţilor săi?

De-a lungul timpului ne-am dat seama că atunci când vine vorba de livrarea unui colet în Anglia, principalele criterii după care clienţii aleg firma cu care să colaboreze sunt: timpul de livrare, costul şi siguranţa în care acel colet ajunge la destinaţie.

Iar din acest motiv ne-am concentrat atenţia pentru a le asigura cele mai bune beneficii din aceste puncte de vedere:

  • Coletele sunt livrate în cel mai scurt timp şi, în plus, la MokaTrans există curse săptămânale de transport a coletelor;
  • Preţul este unul avantajos, stabilit în funcţie de dimensiunile coletului. Nu există costuri suplimentare pe care să le cerem pe parcurs;
  • Coletele ajung în perfectă stare la destinaţie datorită şoferilor cu experienţă şi a personalului nostru atent şi bine instruit.

Pe lângă acestea mai există avantaje precum livrarea şi preluarea door-to-door sau decontarea daunelor în cazul unor deteriorări accidentale. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul companiei https://mokatrans.ro.

Ce înseamnă mai exact serviciul de livrare şi preluare door-to-door?

Acest serviciu door-to-door a fost dezvoltat în principal pentru a ajuta clienţii să economisească timp şi bani prin faptul că ne deplasăm la uşa acestora pentru a prelua şi livra fiecare colet. MokaTrans transportă colete în cele mai importante zone din Anglia şi în toate judeţele din România, fiind astfel simplu să oferim acest serviciu.

Există obiecte interzise pe care oamenii nu ar trebui să le pună în colete? Care ar fi acestea?

Da, există astfel de produse interzise precum tutunul, ţigările, alcoolul, artificiile, armele, drogurile şi alte substanţe periculoase. În plus, în momentul în care un client decide să apeleze la serviciul companiei trebuie să accepte şi faptul că poliţia, autorităţile vamale şi chiar personalul MokaTrans poate verifica acel colet pentru a se asigura că nu există astfel de obiecte interzise.

Pentru mai multe detalii privind transportul coletelor în Anglia  vă recomandăm să contactaţi compania MokaTrans prin datele de contact disponibile pe site.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite