McDonald's îşi redeschide restaurantele în Ucraina

0
0
McDonald's
McDonald's

McDonald's a luat decizia de a-şi redeschide fililalele de pe teritoriul Ucrainei. Acestea nu au mai funcţionat din luna martie, din cauza izbucnirii războiului declanşat de Rusia.

Compania doreşte şi speră ca acest demers să ajute la restabilirea unui "mic, dar important sentiment de normalitate" în rândul cetăţenilor ucraineni. Reprezentanţii McDonald's au anunţat redeschiderea treptată a restaurantelor în următoarele luni în Kiev şi în vestul ţării, acolo unde sunt zone mai sigure. 

„Am vorbit pe larg cu angajaţii noştri, care şi-au exprimat dorinţa de a reveni la muncă şi de a vedea restaurantele noastre din Ucraina redeschise, în zonele în care este sigur şi responsabil să facem acest lucru”, a declarat vicepreşedintele Paul Pomroy.

"În ultimele luni, convingerea că acest lucru ar contribui la restabilirea unui anumit sentiment de normalitate a devenit mai puternică. Iar oficialii ucraineni sunt de părere că afacerile care îşi vor relua operaţiunile vor sprijini economia locală şi poporul ucrainean", a adăugat Pomroy.

Înainte de începerea războiului, McDonald's avea deschise peste 100 de restaurante în Ucraina. Chiar dacă a fost nevoită să închidă activitatea pe perioada războiului, compania a decis să plătească în continuare salariile a peste 10.000 de angajaţi. 

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite