Loteria Bonurilor Fiscale. Următoarea extragere: duminică, ora 20.10. Fondul lunar de câştiguri va fi de un milion de lei până în decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
loteria bonurilor fiscale extragerea din 13 aprilie FOTO Mediafax

Următoarea extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale va avea loc duminică, 16 augut, la ora 20.10, pentru bonurile emise în perioada 1-31 iulie. Fondul de premiere este de un milion de lei, pentru cel mult 100 de câştigători, care vor fi desemnaţi în urma altei extrageri dacă se depăşeşte numărul.

Duminică se va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare în prima etapă de selecţie. După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul ministerului, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. Loteria Română (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. 

De asemenea, un proiect de Ordin al ministrului Finanţelor postat pe site-ul instituţiei prevede că fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale va fi de un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015.

„Se stabileşte fondul de premiere pentru extragerile lunare ale Loteriei bonurilor fiscale aferente lunilor august - decembrie 2015, la nivelul de 1.000.000 lei pentru fiecare extragere“, se menţionează în proiectul citat.

Ordinul mai prevede faptul că fondul de premiere „se majorează cu sumele necesare rotunjirii valorii câştigului aferent unui bon fiscal“. 

Potrivit Ordonanţei Guvernului nr.10/2015, privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, extragerile port fi organizate atât lunar, cât şi ocazional. La extragerile lunare participă bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii. Acestea se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite