Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna septembrie: deţinătorii de carduri Visa şi MasterCard au efectuat 469 de tranzacţii în care au primit bonuri câştigătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna septembrie. Au ieşit câştigătoare bonurile de 274 de lei emise în 16 septembrie
Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna septembrie. Au ieşit câştigătoare bonurile de 274 de lei emise în 16 septembrie

Deţinătorii de carduri Visa au efectuat 172 de tranzacţii pe 16 septembrie, cu valori cuprinse între 274 şi 274,99 lei fiecare, iar deţinătorii de carduri MasterCard au efectuat 297 de astfel de tranzacţii. Ei sunt eligibili pentru a câştiga unul dintre cele 100 de premii acordate la Loteria fiscală, dacă au păstrat bonurile de cumpărături, reiese din comunicatele Visa şi MasterCard.

Bonurile în valoare de 274 de lei emise pe 16 septembrie au ieşit câştigătoare la extragerea de duminică a Loteriei Bonurilor Fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor - în valoare totală de un milion de lei - putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna septembrie. MasterCard: 297 de posibili câştigători

„Un număr de 297 persoane au efectuat, în data de 16 septembrie, plăţi în valoare de 274 până la 274,99 lei prin intermediul cardurilor MasterCard sau Maestro“, se arată într-un comunicat al MasterCard.

Aceste tranzacţii sunt eligibile pentru câştiguri în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, organizate de Ministerul Finanţelor Publice şi, în plus, au şanse duble de a fi răsplătite cu premii, deoarece plăţile realizate cu cardurile MasterCard sau Maestro sunt înscrise automat şi gratuit în campania "Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem!" derulată de ANPCPPS România – InfoCons, în parteneriat cu MasterCard.

Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna septembrie. Capitala şi oraşele mari vor avea mai mulţi câştigători

Potrivit MasterCard, dintre tranzacţiile eligibile la Loteria Bonurilor Fiscale, cele mai multe au fost înregistrate de către locuitorii Capitalei, secondaţi de cei din oraşe mari precum Constanţa, Iaşi, Cluj sau Timişoara.

În acelaşi timp, câştigători la Loteria Bonurilor Fiscale ar putea exista şi în oraşe mai mici, cum ar fi Brăila, Sighişoara sau Turnu Severin, ai căror locuitori completează lista de potenţiali câştigători.

Pe lângă posibilele premii din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, cele 297 persoane au intrat simultan în cursa pentru cele 310 premii lunare în valoare totală de 200.000 lei oferite în cadrul campaniei derulate de ANPCPPS România – InfoCons şi MasterCard.

Câştigătorii acestora vor fi selectaţi printr-o tragere la sorţi care va avea loc joi, 22 octombrie.

Pe lângă cele 310 premii lunare, sunt puse în joc şi 12 premii de câte cel puţin 15.000 lei, ai căror câştigători sunt selectaţi prin extrageri speciale. În acest sens, pe 30 septembrie au fost extraşi primii trei norocoşi, aceştia urmând a fi recompensaţi cu câte 22.666,67 lei pentru simplul gest de a plăti cu cardul, valoarea premiilor fiind mărită prin reportarea unor câştiguri din extragerile anterioare.

Câştigătorii acestor premii speciale au declarat că utilizează cardul zilnic, principalul avantaj indicat de aceştia fiind utilitatea sa.

Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna septembrie. Dacă vor fi mai mult de 100 de câştigători?

Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată la o dată ulterior anunţată o nouă extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de câştigători.

Extragerea a vizat bonurile emise în luna septembrie.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna septembrie. Circuitul bonurilor

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale.

Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna septembrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!

În cazul în care bonurile colectate de la 1 septembrie până la 30 septembrie nu v-au ieşit câştigătoare, păstraţi-le pentru extragerea specială de Crăciun!
Ministerul Finanţelor vrea să organizeze, în data de 27 decembrie 2015, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, o extragere ocazională la Loteria bonurilor fiscale, pentru bonurile emise în intervalul 1 septembrie - 30 noiembrie.

Aşadar, bonurile care acum au ieşit necâştigătoare (având altă zi de emitere şi/sau altă sumă) ar putea ieşi câştigătoare în decembrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite