Dăncilă anunţă începerea negocierilor pentru Autostrada Ploieşti – Braşov

Dăncilă anunţă începerea negocierilor pentru Autostrada Ploieşti – Braşov

Viorica Dăncilă FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că în curând va începe negocierea clauzelor contractului de parteneriat public-privat pentru Autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov.

 „Facem progrese în privinţa proiectului Autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov, o investiţie aşteptată de români, foarte importantă pentru susţinerea dezvoltării economice. Deşi guvernele anterioare au tot promis că vor realiza această autostradă şi au făcut şi refăcut studiile de fezabilitate, noi, în numai câteva luni, am ajuns în faza finală a achiziţiei publice. Recent, conform termenului-limită stabilit, o asociere de firme, cu vastă experienţă în domeniul infrastructurii, a depus oferta detaliată pentru construirea şi operarea în parteneriat public-privat a Autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov”, a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Ea a spus că oferta a fost deschisă de Comisia de evaluare şi se verifică documentaţia, iar în scurt timp va începe negocierea clauzelor contractului de parteneriat public-privat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: